Dying Light 2in, Önümüzdeki 5 Yıl Boyunca Güncelleme Alacağı Açıklandı

Dying Light 2in, Önümüzdeki 5 Yıl Boyunca Güncelleme Alacağı Açıklandı

Techland tarafından geliştirilen; Techland ve Square Enix tarafından 4 Şubat 2022'de yayınlanacak olan bir açık dünya birinci şahıs zombi-kıyamet temalı aksiyon rol yapma oyunu Dying Light 2, Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Çıkmasına tamı tamına 19 gün artı saatler kala oyunun yetkililerinden sevindirici bir haber geldi. Firma oyunun önümüzdeki 5 yıl içerisinde sürekli olarak güncelleneceğini ve yeni içerikler ile oyunun sürekli taze kalacağını belirtti. Oyunun yapımcısı Techland, kendinden emin bir şekilde “Dying Light 2'yi 500 saat oynayabileceksiniz” diyerek büyük bir iddiada bulundu. 

Açıklama, haberi geçtiğimiz saatlerde Twitter üzerinden paylaşan Techland Games'in  sosyal medya lideri Sheri Kryeziu tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada Dying Light 2'nin çıkmasının ardından 5 yıl devam edecek güncelleme ile oyunu taze tutacaklarını belirtti. Oyunun açık dünyası ile ilgili bilinen şeyler ise bir dolu yatay ve dikey oyun içi parkur ve tırmanma alanı ile oldukça geniş bir alanın olacağı söylenebilir.