Dying Light Yaratıcıları, İlk Oyunda Daha Fazla Oyuncu Oynadığı İçin Endişelenmiyor

Dying Light Yaratıcıları, İlk Oyunda Daha Fazla Oyuncu Oynadığı İçin Endişelenmiyor

PCGamesN’e göre, birkaç ay boyunca Dying Light, devam oyunundan biraz daha popülerdi. Elbette, Dying Light 2: Reloaded Edition’ın çıkışı ve ücretsiz haftasonları ile son günlerde durum değişti, ancak bundan önce birinci oyun ortalama olarak Steam’de 4 ila 5 bin oyuncuyu çekerken, ikinci oyun 3 ila 4 bin oyuncu çekiyordu.

Dying Light 1 – Sekiz yıllık içeriği olan harika bir oyun, şu anda düşük bir fiyata satın alınabilir. Bunu geçmek zor! Ama evet, iki oyunu tandemde bulundurmak bizim için büyük bir mutluluk çünkü onlar farklı amaçlar için hizmet ediyor.

İlk oyun, Dying Light’ın dünyasına mükemmel bir başlangıç noktasıdır ve birçok oyuncunun hala premium teklifimiz olan devam oyununa geçtiğini görüyoruz.

Dying Light 2 ilk hafta sonlarında karlı hale geldi ve kar sağlamaya devam ediyor, ancak ticari sonuçlar, topluluğumuzun tanımasından daha az önemli değil.

Smektala ayrıca, Dying Light 2 için bazı tasarım kararlarının “başarılı olmadığını”, ancak ekibin mekaniği geliştirmeyi ve oyunda eksik kalan tüm özellikleri eklemeyi başardığını belirtti. Ayrıca, franchise direktörü şu anda geliştiricilerin “gerçekten heyecan verici bir geleceğe hazır olduğunu” ekledi.

Son olarak, ilk Dying Light’ın 2015 yılında piyasaya sürüldüğünü hatırlatmak gerekir.