E3 2019’da Grand Theft Auto 6 veya Bully 2 Duyurulabilir

E3 2019’da Grand Theft Auto 6 veya Bully 2 Duyurulabilir

Red Dead Redemption 2’nin kritik ve ticari başarısından sonra, geliştirici Rockstar Games sessizdi. Bu, Rockstar’ın oyunları için alışılmadık bir durum değil, ancak yakın tarihli bir çalışanın özgeçmişine göre, Rockstar’ın geliştirilmekte olan birden fazla habersiz oyunu var. Ve son söylentilere göre, bu oyunlardan biri E3 2019’da açıklanabilir.

Reddit kullanıcısı ThirdeyeReddit, Rockstar Games’in ana şirketi olan Take-Two Interactive’in bir çalışanı olduğunu iddia ettiğinde ortaya çıktı. Kullanıcı, Take-Two’un E3 2019’da Rockstar tarafından ortaya çıkacak olan habersiz bir oyun için “açılış sayfası” üzerinde çalıştığını iddia ederek, bu oyunun Rockstar’ın önceliklerini başkalarına yalan söylemeyi bekleyenleri “körelteceğini” söyledi. Tabii ki, kullanıcı isimsiz olduğu için bu sadece ortalama bir insan olabilir, ancak bu açıklama hakkında çok fazla spekülasyon yapılmasını engellemedi, özellikle de bu yorumlar daha sonra silindi.

 

Bu söylentiye göre duyurulacak en muhtemel iki oyun Grand Theft Auto 6 veya Bully 2’dir. Her ikisi de bir çeşit kültüre sahip, Grand Theft Auto 6 ile ilgili en son gösteriyi yayınlamadan önce bunu destekleyici söylentiler var. Aslında, Grand Theft Auto 6’nın çevrimiçi ayrıntılarına ve oyunun konumlarına dair söylentiler, son birkaç haftadır etrafta dolanıyor. Bu, Bully 2’yi dışlamıyor, fakat 2006’da yayımlanan ilk oyundan bu yana birçok kişi bir serinin devamı olarak göründüğü için Grand Theft Auto serisinin devamın gelmesi yönünde yüksek tahminlerde bulundu.

 

Bu ikisinden biri en popüler ve tartışmasız en muhtemel gibi görünmekle birlikte, duyurunun taraftarları “hüsrana uğratması” da tamamen mümkün. Çünkü yeni bir IP ya da L.A. Noire devamı gibi beklenmedik bir şey de olabilir. Hatta bazı büyük Red Dead Redemption 2 DLC’leri ya da Undead Nightmare bağımsızına benzemeyen bir ayrılma bile olabilir. “Gelişmekte olan çoklu oyunların” ikiden fazla olabileceği düşünülürse, hiçbir şey gerçekliğin dışında kalmaz.

 

E3 2019 Haziran ayında gerçekleşene kadar, tüm bunlar söylenti olarak kalacak. Olasılıklar pratik olarak sınırsızdır ve bu söylentilerden herhangi birini onaylamak için sadece resmi kaynaktan gelen açıklamalara bakılır.