EA, Abonelik Hizmetlerini EA Play Olarak Yeniden Adlandırıyor

EA, Abonelik Hizmetlerini EA Play Olarak Yeniden Adlandırıyor

EA, EA Access ve Origin Access oyun abonelik hizmetlerini EA Play adı altında birleştiriyor. Origin Access Premier, EA Play Pro olarak değiştirilecek ve tüm bu değişiklikler 18 Ağustos 2020 tarihinde uygulanacak.

“Sevdiğiniz tüm harika avantajlar (en iyi oyunlardan oluşan bir kütüphaneye erişim, erken oyun denemeleri ve %10 üyelik indiriminiz) kaybolmayacka. Aslında önümüzdeki aylarda özel oyun içi mücadeleler ve belirli oyunlarda üyeler için aylık ödül indirimleriyle başlayarka daha da fazlasını ekleyeceğiz.” açıklaması yapıldı.

Yeniden markalaşmanın müşterilere hiçbir maliyeti olmayacka ve fiyatlar aynı kalacaktır. Mevcut bir EA Access veya Origin Access aboneliği, ayda 5$ ve yılda 30$ olarak devam edecek. Yakında EA Play Pro olarak değiştirilecek olan Origin Access Premier, aylık 15$ veya yılda 100$ olacak. 

EA, “Tüm hizmetleri tek bir marka altında toplamak, EA Play üyesi olmanın ve oyun deneyimini yükseltmeyi sağlamak için hizmetleri düzene koyma konusunda önemli bir adımdır” dedi.

Abonelik, özel oyun içi ödüller ve mücadeleler, yalnızca üyelere özel içerik, yeni oyunların erken demeleri, çok sayıda sevilen EA oyununa erişim ve oyunlar ve DLC gibi EA satın alımlarında %10 tasarruf gibi detayları içermektedir.