EA Play'e Need For Speed: Hot Pursuit Remastered 24 Haziran'da Ekleniyor

EA Play'e Need For Speed: Hot Pursuit Remastered 24 Haziran'da Ekleniyor

EA Play, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered'ı 24 Haziran'da ekleyecek. Yeniden düzenlenmiş sürüm, görselleri geliştirerek ve tüm DLC'leri dahil ederek aynı adlı orijinal 2010 yarış oyununu geliştiriyor. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered 2020'de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı.

Oyun, oyuncuların yarışçı veya polis olmasını sağlıyor. Yarışçıların amacı tamamen polislerden kaçmaktır, polislerin amacı ise yarışçıları kovalayarak yakalamaktır. Yeniden düzenlenmiş sürüm ayrıca, arkadaşların istatistikleri ve ilerlemeyi karşılaştırmasına olanak tanıyan Autolog adlı eşzamansız çok oyunculu bir moduda vardır.

Eleştirmenler, Need for Speed: Hot Pursuit'in piyasadaki en heyecan verici yarış oyunlarından biri olduğunu belirtiyor. Kuralların hangi tarafında olduğunuz önemli değil; bu olayların öngörülemez doğası oyuna farklı bir hava ve heyecan katmaktadır.

EA Play, Electronic Arts'ın oyunculara çeşitli EA oyunları sunan abonelik hizmetidir. Hizmet şu anda PC'de Origin ve Steam, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinden kullanılabilir. EA Play, aylık 5 ABD Doları veya yıllık 30 ABD Dolarıdır. Ayrıca , Microsoft'un video oyunu abonelik hizmeti olan Xbox Game Pass Ultimate'a dahildir.