Efsanevi Pokemon Mewtwo Yakalanabilir

Efsanevi Pokemon Mewtwo Yakalanabilir

Efsanevi Pokemon Mewtwo

Efsanevi Pokemon Mewtwo

Yakında, dünyadaki diğer eğitmenlerin de bir şansı olacak. Geliştirici Niantic, Mewtwo’nun “önümüzdeki haftalarda” oyunculara sadece “çok özel saldırı savaşları” olarak adlandırılan yeni ve davetiye amaçlı bir çok oyunculu oyunun bir parçası olarak kullanılabileceğini söyledi.

Pokémon Go‘un büyük yaz güncelleştirmesinin bir parçası olarak oyuna kooperatif baskın savaşları eklendi ve özel sürümler aynı şekilde çalışıyor. Sadece sınırlı bir süre için geçerli güçlü pokémon’u almak için diğer eğitmenlerle hala takım halinde olmalısınız. Özel raidlerle olan fark, daha adanmış oyuncular için olduğu gibi, herkesin katılma şansı bulmasıdır. 

Niantic, “Mevcut baskınların aksine, antrenörler özel bir baskın savaşına davet edilecek” dedi. “Özel bir baskın savaşına katılmaya davetiye almak için eğitmenler, baskın patronunu mağlup ederek özel baskın savaşının yapılacağı spor salonunda bir baskını başarıyla tamamlamış olmalıdır. Davetiyede, baskın patronu halletmeden önce diğer eğitmenlerle koordine etmek için onlara bol bol zaman ayırarak özel baskının ne zaman başlayacağına dair önceden uyarı yer alacak. “

Mewtwo, bu savaşlar başlatıldığında özellikli ilk pokémon olacak, ancak diğer canavarları da görmeyi bekliyoruz.