Elden Ring NVIDIA DLSS 3.5 ücretsiz modunu aldı.

Elden Ring NVIDIA DLSS 3.5 ücretsiz modunu aldı.

Modder huutaiii, Elden Ring için NVIDIA DLSS 3.5 Super Resolution desteği ekleyen ücretsiz bir mod yayınladı. Bu modu kullanan RTX grafik işlemcisine sahip olan herkes, özellikle ray tracing gölgeleri kullanılırken Elden Ring’deki performanslarını artırabilecekler.

Bu modun sadece süper çözünürlük desteği eklediğine dikkat edin. Görüntü oluşturma eklemiyor. Şu anda Elden Ring’e DLSS 3 Frame Generation ekleyen tek mod PureDark modudur.

FromSoftware, Elden Ring’e ray tracing gölgelerini Mart 2023’te ekledi. Ancak bir şekilde, ekip DLSS veya FSR desteği eklememiş. Bu nedenle PC oyuncuları için oyun içinde ışın izleme efektlerini etkinleştirmek ve 60 kare almak zor oldu. Bu modu kullanarak görsel avantajlar ve DLSS avantajlarını elde edebilirsiniz.

Modu sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Makalenin sonunda, modun nasıl çalıştığını gösteren bir video da bulabilirsiniz.

Modder’ın söylediğine göre oyunu eksiksiz tam ekran moda getirmeniz gerekecek. Borderless modu (veya başka herhangi bir mod) kullanırsanız, oyun sürekli olarak masaüstüne atacak.