Elden Ring sadece bir DLC alacak, ancak FromSoftware tam bir devam oyunu çıkarma olasılığını göz ardı etmiyor

Elden Ring sadece bir DLC alacak, ancak FromSoftware tam bir devam oyunu çıkarma olasılığını göz ardı etmiyor

Elden Ring için DLC Shadow of the Erdtree, rol yapma oyunu için tek genişleme olacak, ancak geliştirici FromSoftware, Midgard üzerine diğer tam oyunların ortaya çıkma olasılığını dışlamıyor

Elden Ring oyun direktörü ve FromSoftware’in başı Hidetaka Miyazaki’nin Çin yayını Campfire Camp’a verdiği yeni röportajda, Elden Ring için başka DLC’lerin gelebileceği olasılığı üzerine yorumda bulundu. FromSoftware, oyunculara karşı birkaç DLC yayınlama deneyimine sahip, örneğin Dark Souls 3 iki tam genişleme aldı.

Ancak Miyazaki, Shadow of the Erdtree’nin Elden Ring için ilk ve son DLC olacağını belirtti. Shadow of the Erdtree’nin gelecek ay, 21 Haziran’da piyasaya sürülmesinden sonra, 2022 yılının oyunu hiçbir hikaye DLC’si almaya devam etmeyecek, yani FromSoftware’nin Midgard’daki bir sonraki macerası şu anda en azından şu anda bildiğimiz kadar Elden Ring dünyasında FromSoftware’ın son hikayesi olabilir.

Ancak Miyazaki, Elden Ring hakkında başka bir tam oyuna sahip olma olasılığını dışlamıyor. Yönetmen, FromSoftware’nin oyun oluşturma ve geliştirme tarzının, Elden Ring dünyasında başka bir oyunun yapılmasına zemin hazırladığını doğal olarak belirtti, ancak Miyazaki, tabii ki, Elden Ring’in kesinlikle devam oyunu alacağını doğrulamadı.

İlginçtir ki, Elden Ring yayıncısı Bandai Namco, Elden Ring’in “oyundan öte bir markanın başlangıcı” olacağını 2020 yılında duyurmuştu. Bu açıklamadan bu yana iki yıldan fazla bir süre geçti ve FromSoftware’ın Elden Ring dünyasını diğer medyada nasıl genişleteceğini hala bilmiyoruz. Elden Ring anime ne zaman çıkacak?