Elden Ring’in 2. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Elden Ring’in 2. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Japon geliştiricileri FromSoftware stüdyosundan Hidetaka Miyazaki liderliğinde Şubat 2022’de Elden Ring’i piyasaya sürdü. Proje, uzun bir hardcore rol yapma oyunu listesinde yeni bir trend belirleyerek tüm tür üzerinde etkili oldu ve böylece açık dünyalı diğer oyunları etkiledi. Oyun, çıkışından tam tamına iki yıl sonra, zor oyun hayranlarının ve geniş dünyalarda yeni maceralar arayan oyuncular arasında hala büyük popülerlik kazanıyor. Geçen hafta sonunda, kullanıcılar Elden Ring’in ikinci yıl dönümünü kutlamaya karar verdiler ve FromSoftware’e teşekkürlerini sundular.

Oyunun yıl dönümü için hayran yapımı içerik:

Sosyal medya ve forumlarda oyuncular, tam iki yıl önce Elden Ring’in piyasaya sürüldüğünü hatırladılar. Kullanıcılar, projenin piyasaya sürülmesiyle duygularını, modern sürümlere olan etkisini tartıştılar ve oyuna ek olarak yayınlanacak genişletme paketi hakkındaki beklentilerini paylaştılar. Oyuncular, özellikle projenin orijinal fikirlerini genişletmeye çalışan ve benzersiz oyun mekaniği eklemeye çalışan mod topluluğunu övdüler. Oyunun çıkışından bu yana farklı ölçeklerde yaklaşık 65.000 modifikasyon yayınlandı ve görünüşe göre mod yapımcıları bununla yetinmeyecekler. Elden Ring için birkaç büyük hayran yapımı genişletme paketi zaten duyurulmuş durumda, bu genişletmeler orijinal dünyayı genişletecek ve yeni düşmanlar ekleyecek, ancak onların yayınlanmasını beklemek gerekecek.

Ayrıca kullanıcılar, oyuna güncellemelerle destek veren FromSoftware’e teşekkür ettiler. Oyun piyasaya sürüldükten sonra geliştiriciler PvP dövüşleri için kullanışlı bir arena eklediler ve ışın izleme teknolojilerini entegre ettiler. Dikkat çekici olan, geliştiricilerin ve yayıncının Elden Ring’in ikinci yıl dönümünü çok fazla kutlamadığıdır. Oyunun resmi sosyal medya hesapları çoğunlukla genişletme paketi ön siparişlerini tanıtıyordu.