Elden Ring’in DLC’sinde Miyazaki, Malenia kadar acımasız ekstra patronlar vaat ediyor

Elden Ring’in DLC’sinde Miyazaki, Malenia kadar acımasız ekstra patronlar vaat ediyor

Elden Ring’un DLC’sinde, oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki’ye göre, Malenia kadar zorlu olmayan ekstra patronlar olacak.

Miyazaki’ye göre, yeni bir röportajda, Shadow of the Erdtree’nin en gizli unsurlarından bazılarını aydınlatan IGN ile konuştu. Bugün yayınlanan DLC için son fragman, 21 Haziran çıkış tarihini duyurmanın yanı sıra Malenia’nın kardeşi Mikella ile ilgili olan Yeni bir macerayı da açıklıyor.

“Genel yaklaşımımız, Elden Ring’e kıyasla elbette değişmedi”, – Miyazaki, veteren oyuncularla çalışırken FromSoftware’un yaklaşımını anlamak için bir soruya cevap verdi. “Oyuncuları zorlayacak ve bu zorlukları aşarken onlara tatmin ve zevk duygusu verecek zorlu bir deneyim yaratmak istiyoruz”.

“Ancak bu buluşmalarda yaklaşım özgürlüğü ve strateji genişliği hala var. Ve bu, onlara nasıl yaklaştığınıza bağlıdır, bu zorlukları kabul etmek isteyip istemediğiniz veya daha sonra dönmek, onları atlamak, başka bir yol bulmak ve hazır olduğunuzda geri dönmek istediğiniz anlamına gelir”.

Ardından Miyazaki, tam olarak FromSoftware’un Shadow of the Erdtree’ye aktardığı bu felsefeyi anlattı.

“Ve yine, daha hardcore oyuncularımız için, temel oyunun ardından hatırlayacağınız Malenia gibi ayarlanmış seçimli patronlar bulacaklar ve bunlar kritik bir öneme sahip olmayacak.”.

Elden Ring’de Malenia, opsiyonel bir bölgede olmasına rağmen zorlu bir patrondu. Miyazaki’nin yorumları, yeni DLC’de opsiyonel patronlarla opsiyonel bölgeler olacağını gösteriyor, bu da bizi düşündüğümüzden daha büyük bir maceranın beklediği anlamına gelebilir.