Elden Ring’in Macera Günlüğü: Red Dead Redemption 2’deki Arthur Morgan’ın Ruhunda Bir Oyuncu tarafından Oluşturuldu.

Elden Ring’in Macera Günlüğü: Red Dead Redemption 2’deki Arthur Morgan’ın Ruhunda Bir Oyuncu tarafından Oluşturuldu.


Red Dead Redemption 2 oynarken oyuncuların en unutulmaz detaylarından biri, kahraman Arthur Morgan’ın kişisel günlüğüydü, gözlemlerini kaydetti ve çeşitli yerlerin resimlerini yaptı. Bu fikirden ilham alan Artyz Artifacts takma adlı bir hayran, Elden Ring’in hardcore dünyasında benzer bir macera günlüğü oluşturmaya karar verdi. Sonuç olarak, canavarların, karakterlerin ve patronlarının detaylı çizimleriyle 600 sayfalık etkileyici bir eskizdefter elde etti.

Red Dead Redemption 2 kahramanının yaklaşımını tekrarlayarak, oyuncu Elden Ring’in geçiş tarzını kaydetti. Konumları, ilginç anları ve Orta Dünya’nın veya sakinlerinin neler olabileceğine dair düşüncelerini ayrıntılı bir şekilde açıkladı.

Hayranın çalışmasında ayrı bir övgüyü hak eden patron, düşman ve konum çizimleri. Bazıları diğer sanatçılardan ödünç alınmış olsa da, tüm eskizler tamamen el yapımıydı.

600 sayfalık eskiz defteri, Artyz Artifacts’ın Elden Ring’e saygı duruşu olarak kişisel bir eserdir. Onu satmayı düşünmüyor ve çalışmasının tanıtım videosunda hiç bir şekilde para kazanmayı planlamıyor.