Electronic Arts, Dead Space 2’nin uzay korku oyununun yeniden yapımını işaret edebilir

Electronic Arts, Dead Space 2’nin uzay korku oyununun yeniden yapımını işaret edebilir

Electronic Arts şirketi, 2023 yılına başlarken korku oyunu Dead Space’in kültünü gerçekten kaliteli bir şekilde yeniden yaparak birçok oyuncuyu şaşırttı. Yayıncının kendi projelerinden farklı olarak, geliştiricilere tamamen yaratıcı özgürlük verildi ve sonunda onların uzay korkusunu doğru bir şekilde yeniden yorumladılar, eleştirmenlerden, basit oyunculardan ve hatta serinin sadık hayranlarından beğeni aldı. Şimdi birçok kişi, ünlü Dead Space 2’nin bir yeniden yapım devamının heyecanla beklediğini ve EA’nın oyuncuların taleplerini karşılamayı planladığı görünüyor.

Dikkatli kullanıcılar, Dead Space resmi web sitesinde bir dizi küçük değişikliğe dikkat çekti. İlk bakışta dikkate değer bir şey yok gibi görünse de, sitenin kodunda hiçbir yere gitmeyen garip bağlantılar ve henüz bulunmayan yeni görsellerin bahsi geçiyordu. Bu süreçte oyun mağazası da güncellendi ve birdenbire Dead Space yeniden yapımı öne çıkarıldı, ancak bunun için Dead Space 2’nin iyileştirmelerle olan görselleri kullanıldı.

Sosyal medyadaki oyuncular, bu normal bir tesadüf veya hata olmadığına inanmak istemiyor. Kullanıcıların düşüncesine göre, Dead Space serisi etrafındaki bu aktivite, Electronic Arts’ın bu seriyi daha önce yaptığı gibi rafa kaldırmayı planlamadığının iyi bir göstergesidir. Fan teorileri doğru çıkarsa, şirket gerçekten Dead Space 2’nin bir yeniden yapımına işaret ediyor ve bu da bu yılın yazında duyurulabilir.