Elite Dangerous 2020’ye Kadar Büyük Güncelleme Almayacak

Elite Dangerous 2020’ye Kadar Büyük Güncelleme Almayacak

Elite Dangerous Frontier

Elite Dangerous Frontier

Elite Dangerous‘ın yeni büyük güncellemesi en büyüğü olacak. Geliştiricinin söz verdiği Frontier, uzay simine yeni bir çağ getirecek. Ne yazık ki, boyut ve kapsam 2020‘nin ikinci yarısına kadar görünmeyeceği anlamına geliyor. İyi haber şu ki, daha küçük güncellemeler bu arada galaksiyi döndürmeye devam edecek.

Öte yandan, Elite yıllarca süren ücretsiz güncellemeler aldı. Bir sonraki büyük güncelleme ise ücretli bir genişleme olacak. Ama, ömür boyu genişleme geçişi sahipleri gelecek yıl geldiğinde otomatik olarak alacaklar.

Frontier, yıl boyunca oyuna gelen ücretsiz güncellemeleri dillendirse de, genişlemenin içeriğini duyurmaya hazır değil. Galaksiyi yeni etkinlik ve etkinliklerle daha canlı bir yer haline getirmek ve bu etkinliklerin nasıl gerçekleştiğini değiştirmek istiyor.

Azalan topluluk ilgisi de canlı tutulmak isteniyor. Şimdi, itibar artırımları, yeni varlıklar, küresel galaktik değişiklikler ve geliştiricinin Samanyolu’nu daha ilgi çekici bir galaksi yapmasını umduğu bir çok şeyle birlikte etkinlikleri destekleyeceklerdir.

Etkinliklerde değişiklikler önümüzdeki aylarda başlayacak ve Frontier ayrıca her üç ila dört ayda bir yayımlanan bir dizi güncelleme planlıyor. Yeni oyuncu deneyimini elden geçirerek ve herkesi etkileyecek yaşam kalitesi iyileştirmeleri ekleyerek işleri başlatacak. Geliştirici oyunu daha misafirperver kılmak isterken, eski oyuncuları geri dönmeye teşvik eder. Etkinlikler gibi, hepsi de topluluğa odaklandı. Bu, oyunu şimdi ve bir sonraki genişleme arasında aktif tutmak için oldukça mantıklı bir yol gibi görünüyor.