Elite: Dangerous, Multi-Crew co-op özelliklerini ve isim plakalarını son güncellemede ekliyor.

Elite: Dangerous, Multi-Crew co-op özelliklerini ve isim plakalarını son güncellemede ekliyor.

Elite Dangerous, PC’ de Horizons oyuncuları için co-op özellikli bir dizi özellik sunan The Commanders isimli  2.3 güncellemesini başlattı. Horizoncu değilseniz, güncelleme 1.8 herkes için serbest ve uzay araştırmacılarına önceden vaat edilen tabela ve gemi adlandırma özelliklerini ve başka şeylerin yanı sıra elden geçirilmiş bir Camera Suite’i sunar.

Oyunun resmi forumlarında ana hatlarıyla belirtildiği gibi, Multi-Crew, komutanların üç özel rolü doldurmasına olanak tanıyan ilginç bir özellik: Her biri görevlerini geminizin belirli bölümlerine bağlı olan Pilotlar, Sürücüler ve Savaşçılar…

Oyuncuların kendi kumandalarını çeşitli hazır ayarlara ve özelleştirme seçeneklerine karşı oluşturmalarına olanak tanıyan en son güncelleme Holo-Me işlevi sayesinde, artık gemi kokpitlerinde oyuncu avatarları kullanılabiliyor.

Elite Dangerous ‘evrensel 1.8 güncellemesi, anılan ve daha önce bildirilen isim plakaları ve Camera Suite, dört yeni Incursion senaryosu, 32 yeni Asteroid baz istasyonu istasyonu (hava trafik kontrolörleri dahil) ve tabii ki kapsamlı Hata düzeltmelerinin listesi ve yaşam kalitesi iyileştirmeleri içeriyor. Burada bulunanların toplamı.