Elite: Dangerous Tanıtım Videosunda İnsan Irkı Tehlikede!

Elite: Dangerous Tanıtım Videosunda İnsan Irkı Tehlikede!

Elit: Dangerous’ da Thargoid olarak bilinen gizemli yabancı ırk hakkında yapılan araştırma, bir pilotun Ocak ayında  tuhaf, çiçek benzeri bir yabancı gemi ile karşılaşmasıyla nihayet meyve vermiş görünüyordu. Olaylar tatlıya bağlanmış gibi göründü, fakat kimse buna inanmıyordu. İlk karşılaşan pilot ‘’Eğer onlar Thargoidler ise biz bittik’’ demişti. PAX’ ta yayınlanan son tanıtım videosu da pilotu %100 destekler nitelikte. Artık action zamanı geldi.

Fakat tanıtım videosu biraz kısa ve büyük bir uzaylı gemisinin gölgesinde bir el sıkışma ve dostça bilgi ve teknoloji alışverişi ile sona eriyor. Ne kadar hislerim olaylar bu şeklde ilerlemeyecek dese de…

Muhtemelen insanlar Thargoid’lerin (ya da her kimseler artık) gazabını, o mağaranın içini, otoparkı veya başka bir yeri kurcalayarak kendileri getirdiler. Ya da insanların savaş gücünü test etmek için onlara bu tuzak kuruldu. Durum ne olursa olsun, sınırın ötesinde olan bu çiçek uçuran ucubelerin etrafındaki her şeyi mahvettikleri ortada. Yani Elite: Dangerous oyuncularını hoş vakitler bekliyor demek oluyor bu da.

İşte tanıtım videosu