Emma Stone 2017 İçin En Çok Kazanan Kadın Oldu

Emma Stone 2017 İçin En Çok Kazanan Kadın Oldu

En Çok Kazanan Aktris

En Çok Kazanan Aktris

Raporda, La La Land filmi ile bir Oscar kazanan oyuncu, 2017 yılının en çok kazanan aktrisiydi. Bildirildiğine göre, Emma Stone yıl boyunca vergilerden önce 26 milyon dolar değerinde banknot düzenlendi. 

Forbes’a göre, Emma Stone‘un 2017’deki zengin maaş gücünün büyük kısmı, gişelerde dünya çapında 445 milyon doları aşan La La Land’ın gişe rekoru başarısından kaynaklandı. 

Jennifer Aniston 2017 listesinde ikinci sırada, vergi öncesi kazanç 25.5 milyon dolar. Forbes’a göre, Aniston’un parasının büyük kısmı Emirates Havayolları, Smartwater ve Aveeno gibi şirketlerle yaptığı ciro anlaşmalarından geldi. 

İki yıl önce en çok para alan oyuncu olan Jennifer Lawrence, bu yıl 3 numaraya geriledi ve 24 milyon dolarlık kazanç sağladı. Forbes’a göre Jennifer, yaklaşmakta olan Darren Aronofsky filmi Mother! ve Red Sparrow filmi için de para aldı. Ayrıca Dior ile de bir anlaşması imzaladı. 

Bu yılın ilk beşine baktığımızda 4 ve numarada Melissa McCarthy (18 milyon dolar) ve Mila Kunis (15.5 milyon dolar) oldu. 

Forbes, listesinin 1 Haziran 2016’dan 1 Haziran 2017’ye kadar kapsadığını ve vergi, menejerlik, avukatlık ücretleri içermediğini söyledi. Rakamlar “Nielsen, ComScore, Box Office Mojo ve IMDB‘nin verilere dayanan tahminlerin yanı sıra endüstri içerikleriyle yapılan röportajlar” ile değerlendirilmiştir.