Empire of the Ants Oyun İçi Fragmanında Gerçekçi Macera

Empire of the Ants Oyun İçi Fragmanında Gerçekçi Macera


IGN, Unreal Engine 5 motoru üzerinde geliştirilen Empire of the Ants oyununun yeni fragmanını paylaştı. Oyunda dünyayı yönetme stratejisi geliştirmeniz gerekecek. Koloninizi korumak için akıllı hamleler yapmalısınız. Keşfedecek, savaşacak ve hatta diğer hayvanlarla birleşerek muhteşem bir karınca imparatorluğu haline gelmek için çaba harcayacaksınız.

Oyunun amacı, kitap serisinden esinlenen gerçek zamanlı bir strateji deneyimi sunmaktır. Oyuncular, büyütecekleri kolonilere gerçek zamanlı modda yardım etmek için mikroskopik bir dünyaya dalmak zorunda kalacaklar.

Empire of the Ants’ta oyuncular, diğer karıncalar ve orman sakinleriyle karşılaşacakları, etkileşimde bulunacakları fotogerçekçi bir orman bulacaklar. Ayrıca oyunda gündüz ve gece ortamları da olacak.

Microids, bu oyunu 2024 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak ne zaman çıkacağına dair kesin bir ETA yok. Ayrıca yayıncı, oyunun PC için sistem gereksinimlerini de belirtmedi. Dolayısıyla, büyük olasılıkla 2024’ün 3. veya 4. çeyreğinden bahsediyoruz.