En Çok Satan Oyunlar – 2019 3. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – 2019 3. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Bandai Namco’nun Ace Combat 7: Skies Unknown, oyun listelerinde 19 Ocak’ta sona eren haftada yerini koruyan New Super Mario Bros. U Deluxe‘un hemen altında 2. sırada yer aldı. Ace Combat, bu hafta sırasıyla Red Dead Redemption 2 (3. sıra), Call of Duty: Black Ops 4 (4.sıra) ve FIFA 19 (5. sıra), gibi büyük popüler oyunlardan daha iyi satıyor.

İyi hava savaşları, jet avcılarını içeren bir oyun için önemlidir, ancak Ace Combat’ta verilen bir kalitedir. Skies Unknown, güzel bir fotogerçekçi dünyaya, eğlenceli görev çeşitliliğine ve bulutlar hakkında heyecanlanmak için bir nedene sahiptir. Fakat en önemlisi, kurgusal evreninin tarihine ve hikayelerine olan bağlılığını yeniledi ve bu sayede onu dikkat çekici kılan insani duygusal merkezini geri getirdi. Ace Combat 7, kalbini kanatlarına taktığı zaman en iyi şekilde olan bir seri için harika bir dönüş.

Listenin geri kalanı, çok fazla yeni oyunun çıkmamasıyla  büyük ölçüde değişmeden kalıyor. Super Smash Bros. Ultimate 6. sıraya geriledi. Fakat Activision’ın Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ve Spyro Reignited Trilogy gibi platform remasterları için bir kez daha iyi bir hafta oluyor. Her ikisi de haftayı ilk 10’da bitiriyor.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. New Super Mario Bros. U Deluxe
02. Ace Combat 7: Skies Unknown
03. Red Dead Redemption 2
04. Call of Duty: Black Ops 4
05. FIFA 19
06. Super Smash Bros. Ultimate
07. Mario Kart 8 Deluxe
08. Grand Theft Auto V
09. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Spyro Reignited Trilogy