En iyi sanal gerçeklik vr oyunları 2019

En iyi sanal gerçeklik vr oyunları 2019

1.) BLUNT FORCE

Mükemmel bir aksiyon oyunlarından birisidir. Bir kafede,kahvenizi yudumlarken elinizdeki zaman saatine bakın. Bu saat sizin zamanda yolculuk yapmanızı sağlayacaktır. Saat sizi ikinci dünya savaşına götürmektedir. Hemen arkadaşlarınızdan silahı alın ve ülkenizi savunmaya başlayın. VR’lar için tasarlanmış mükemmel bir savaş animasyon oyunlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ateş etmek için silahı düşmanın üzerine getirin.

2.) GHOST GIANT

Oyunda hayalet elleri yönetiyorsunuz. Kasabalılar öncelikle sizin gibi bir hayaletin olduğuna inanmıyorlar. Kasabalıların evlerinin kapılarını açın, yetiştirdikleri ürünleri gizlice kopartın veya onlar yalnız iken onlara vurun. Müthiş bir VR oyunu olduğunu söylemeliyim. Ancak ilerleyen zamanlarda kasabalılar sizi yok etmek için büyücüler tutabilir. Ondan dolayı eğlenirken gizli olmalısınız. Belki de onlar ile eğlenmek yerine onlara yardımcı olabilirsiniz. Böylece kasabalılar sizi bilse bile sizden korkmayacaklardır. 

3.) STORMLAND

Dünyayı ele geçirmek isteyen bir firma, kötü robotlardan oluşan bir ordu kurdu. Siz doğayı seven bir robotsunuz. Ancak etrafta bulunan kötü robotlar dünyayı ele geçirme planlarını yaparken, doğaya da zarar veriyor.Sizi yakalayan robotlar size ateş ediyor ve sizi öldü sanarak bırakıyor. Bir yaprak devrenizin yeniden aktif olması için kısa devre yapıyor. Canlanıyorsunuz. Şimdi tek bir amacınız var oda kötü robotlar ordusunu yok etmek. Mükemmel bir VR oyunu olduğunu söylemek gerekir. 

4.) MİNİ MECH MAYEM

Masa üzerinde bulunan bir savaş oyunudur. Karakterinizi seçin,stratejinizi ayarlayın ve savaşın. Her karakterin ayrı bir yeteneği bulunmaktadır. Tek amacınız masada kalan son kişi olmak ve ödülü almak. Şirin grafikleri sayesinde eğlenceyi en üst düzeyde yaşatan bu VR oyununu denemelisiniz. 

5.) ESPİRE 1: VR OPERATİVE

Oyunda robot bir ajanı yönlendiriyorsunuz. Terör örgütlerini yok etmek için hazırlanmış mükemmel bir makine olduğunuzu söylemem gerekir.Sivilleri kurtarın, düşmanın gizli silahlarını yok edin. Aslında VR’lar için yapılmış muhteşem bir oyun olduğunu söylemek gerekir. Robot olduğunuzdan dolayı mükemmel yetenekleriniz var. Bir binanın üst katına dışarıdan tırmanabilirsiniz. Düşmanlar size ateş ettiğinde fazla zarar veremezler. Aslında siz hükumetin en iyi silahlarından ve ajanlarından birisiniz. Muhteşem ağır çekim sahneleri ile mükemmel bir oyun keyfi yaşayın.

6.) TROVER SAVES THE UNİVERSE

Trover bu oyunu çok seviyor. Yemekte, yatakta hatta banyoda bile bu oyunu oynuyor. Ancak bir gün banyoda bu oyunu keyif ile oynarken, yanlışlıkla televizyon küvete düşüyor. Trover o anda ölüyor. Oyuna birinin devam etmesi gerekiyor. Troverin kaldığı yerden oyuna devam edin. Muhteşem maceralara katılmaya hazır mısınız? Oyunda kötü yaratıkları yok edin, uzay üstünü bulun ve oyunun gizemini çözün. 

7.) FALCON AGE

Oyunda bir kartal bakıcısı ve eğitmenisiniz. Bu şirin kartalı yolda yavru olarak buluyorsunuz. Onu beslemeye başlıyorsunuz. Kartal büyüdüğü zaman ona avlanmayı öğretiyorsunuz. Kartal önce küçük avlardan başlayıp, sonra büyük bir avcı oluyor. Ayrıca size avlarından hediyelerde getirebiliyor. Tavuktan getirdiği bir put parçası ile akşam güzel bir ızgara yapabilirsiniz. Oyunun en güzel yanlarından birisi, mükemmel görüntü kalitesine sahip olmasıdır. Avlanmayı öğrettikten sonra kartalla birlikte, köyün kaynaklarını kullanan robot ordusunu yok etmeye çalışacaksınız. Bunun için kartalınıza iyi bir eğitim vermeniz gerekiyor. 

8.) WOLFENSTEİN: CYBER PİLOT

Hitler dünyayı ele geçirmek üzere. Mükemmel silah teknolojileri bulunmakta. Savaşlarda robotları kullanıyor. Siz bu robotları ele geçiren bir Hackersiniz. Robotları ele geçirdikten sonra askerleri, askeri bölgeleri ve cephaneleri yok etmeye başlıyorsunuz. Robot olduğunuzdan dolayı; askerler size zarar veremiyor. Ancak karşınızda bazı robotları görebilirsiniz. Mükemmel bir VR oyunu olduğunu söyleyebilirim. Tek amacınız; dünyaya hakim olan hitleri yok etmek. 

9.) STAR WARS: VADER IMMORTAL

Televizyonlar üzerinden tanıdığımız star wars keyfini VR üzerinden denemek istermisiniz. Mükemmel bir uzay temalı VR oyunu. Hükumete karşı gelen düşmanları yok edin. 

10.) GOLEM

Oyunda bir devi yönetiyorsunuz. Ancak bu devi yönetmek görüldüğü kadar kolay değil. Önünüze çıkan kayalar, çamurlar, alevler, nehirler ve diğer engelleri geçmelisiniz. İnsanlar size saldıracaktır. Onlardan kaçmalısınız onlara zarar vermeyin. Bir devin hayatını anlatan bu mükemmel VR oyununu biran önce denemenizi önermekteyim. 

11.) VACATİON SİMULATOR

Bütün yaz boyunca çalıştınız. Yorgunsunuz. Mükemmel bir tatil yapmaya ne dersiniz. Oyun aslında bir tatil simulatör oyunudur. Yapmanız gereken ne biliyor musunuz? Daha fazla eğlenmek. Etrafta bulunan bilgisayarlar size daha fazla eğlenmeniz konusunda yol gösterecektir. İster onların dediklerini yapın, ister kendi bildiklerinizi yapın. Bilgisayar sizden deniz canlılarını toplamanızı isteyecektir. İlk başta deniz canlılarını kolay bir şekilde buluyorsunuz. Ancak zaman geçtikçe deniz canlılarını bulmak zorlaşıyor. Ayrıca bilgisayar ile güzelce voleybol oynayabilirsiniz. Oyunları ve görevleri tamamladığınızda ödülünüz güzel bir sosisli sandviç olacaktır. 

12.) FIRMAMENT

Terk edilmiş bir üst. Oyunda küçük, sihirli bir küp rolündesiniz. Kapıları açmalı ve ana kumanda merkezine ulaşmalısınız. VR cihazlar için hazırlanmış güzel bir bulmaca oyunlarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca yolda karşınıza engeller çıkabilir. Giderken üstünüze çığ veya çürümüş yapıtlar düşebilir. Ondan dolayı farklı yolları da denemeniz gerekir. Güzel bir bulmaca oyunlarından birisi olduğunu söylemek gerekir. 

13.) EVERYBODY’S GOLF VR

VR cihazlarında golf keyfi yaşamaya ne dersiniz. Oyunda bir de şirin rakibiniz bulunuyor. Yapmanız gereken o topu hedefine ulaştırmak. Golf oynama hayali olup da, golf oynayamayanlar için güzel bir fırsat. Ayrıca oyunun en mükemmel özelliklerinden birisi, çok oyunculu olmasıdır. Böylece arkadaşınız ile golf keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca oyunda yapay zekalı rakiplerinizde bulunmaktadır. Her kazandığınız yarışta daha üst seviyeye çıkıyorsunuz. Daha üst seviyede karşınıza, daha zorlu rakipler çıkıyor. 

14.) STAR CHİLD

Alfa gezegenini canavarlar ele geçirmiş durumda. Yapmanız gereken bu canavarların liderini bulup yok etmek. Canavarlar sizi fark ettiğinde size saldırmaya çalışacaktır. Etrafta bulunan mekanik makineleri kullanarak canavarları etkisiz hale getirin veya yok edin. Aslında teknoloji sizin yanınızda ve canavarlardan o kadar endişelenmenize gerek yok. VR cihazlar için yapılmış, ilginç bir oyun diyebilirim. Aslında konusu çok güzel bir oyun. Tek yapmanız gereken canavarların liderini yok etmek.

15.) LONE ECHO 2

Jack ve arkadaşları uzay görevine çıktılar. Ancak uzay gemileri bir kara deliğe kapıldı ve ilginç bir evrene geldiler. Aslında bu Jack ve arkadaşları için mükemmel bir bilim fırsatı. Ancak öncelikle geri dönüş yolunu bulmaları gerek. Bunun içinde etrafı araştırmalılar. Bu oyunda araştırmacı olarak Jack görev alıyor. İlginç evrende, ilginç maddeler, ilginç dünyalar ve yapıtlar. Ayrıca gittiğiniz yerlerde canavarlarda bulunmaktadır. Onların yumurtaları arasından geçerken sessiz ve dikkatli olmalısınız. Uzay temalı mükemmel bir VR oyunu olduğunu söyleyebilirim. 

16.) ROGAN: THE THIEF İN THE CASTLE

Oyunda kalede bulunan askerlerin eşyalarını çalan bir hırsız rolündesiniz. Askerlere görünmeden devam etmelisiniz aksi taktirde oyunu kayıp edersiniz. Bulduğunuz eşyaları satarak para kazanabilirsiniz. Ancak çok değerli bir zümrüt var oda kralın odasında. Oyunun sonunda kralın odasına girip zümrütü çalmaya çalışıyorsunuz. Ancak şimdilik basit altınları çalarak oyuna başlayın. Güzel bir VR oyunu olduğunu söylemek gerekir.