Endless Space 2 ve Endless Legend Yeni Genişlemeler Alıyor

Endless Space 2 ve Endless Legend Yeni Genişlemeler Alıyor

Endless Space 2 ve Endless Legend

Endless Space 2 ve Endless Legend

Uzun süre Fire Ship ve/veya Dreadnought için beklersiniz ve birden ikisi de aynı anda gelir. Amplitude Studios, hem Endless Space 2 hem de Endless Legend için yeni “büyük” genişlemeleri açıkladı. İkisi de 2 Ağustos’ta geliyor.

Yani genişlemeler haftaya çıkmış olacak. Gayet güzel. Bazı fragmanlara göz atalım. İlk olarak, Endless Legend Inferno.

İkincisi, Endless Space 2 Supremacy.

NGD Studios, Master of Orion‘un yeniden başlatılmasından sorumlu olan halkın yanında olan Amplitude ile birlikte çalışarak, Kapaki, Lava Biome ve Dust Eclipses’i Inferno aracılığıyla Endless Legend’a ekledi. Kendi yerli volkanik vatanlarını terk etmeye zorlananlar, tamircilerin ve mucitlerin kurnazca yeni bir hizipi olarak eski kül, yangın ve harabelerin arasında dükkan kurmaya karalıdırlar.

Ateşli manzara tam olarak hayatla dolmuyor, ama endüstride, bilimde, tozda ve volkanik anormalliklerde olgunlaşıyor. Bu da Dust Eclipses geldiği yer.

Yayıncı Sega, “Bu yeni etkinliklerde, gökyüzünün karartıldığını ve toz ile atmosferin kalınlaştığını göreceksiniz. Şimdi, normal şartlarda, bu acı olur. Ama Auriga özeldir. Bu Dust infüzyonları, harita üzerinde kısa ömürlü ‘Dust Confluxes’ yaratacaktır. Bu da, ordunun ilk önce onlara ulaşması için geçici bir nimet bahşeder.” diye açıklıyor.

Endless Space 2 ve The Hissho üzerine Supremacy’nin en yeni büyük hizipi. Özgün ES’de ilk kez yer alan grubun merkezi özelliği, özel yeteneklere güç veren ve savaşın ortasındaki sistemleri ve filoları artıran Keii ya da onurdur. Keii, Sega’yı şöyle söyleyen muharebe ile yeniler: “uzay biraz kabadayı olsun.” The Hissho aynı zamanda savaşın küçük hizipi Illo’yı da getiriyor. En zayıf savaş türlerini ortadan kaldırmak için “cehennem-bükülü” oldukları söylenir.

Supremacy ayrıca tüm gruplar için yeni bir gemi tipi getiriyor.