Enshrouded adlı hayatta kalma rol yapma oyunu bir aydan kısa sürede 2 milyon oyuncu topladı

Enshrouded adlı hayatta kalma rol yapma oyunu bir aydan kısa sürede 2 milyon oyuncu topladı


Bu fantastik rol yapma oyunu sizi bir zamanlar gelişmiş bir krallık olan ve şimdi çöküşün eşiğinde olan Amberveil adlı geniş bir açık dünyaya götürüyor.

Bir zamanlar burada sihir ve uyum hüküm sürerken geçmişte korkunç bir şey oldu. Amberveil topraklarını saran gizemli karanlık sis, esir alan herkesi canavar mutanlara ve yaratıklara dönüştürüyor. Eski bir savaşçı olan Alevdoğanların birinden biri olarak uyanıyorsunuz, halkınızı ve tüm dünyayı yaklaşan felaketten kurtarmak için uyanıştınız.

Ve işte Amberveil topraklarında tehlikeli bir maceraya atılıyorsunuz. Sizi karanlık zindanlardan ve eski harabelerden büyülü ormanlara ve gizli mağaralara kadar çeşitli yerler bekliyor. Canavar ordularıyla savaşacak, gizemli yerleri keşfedecek, bu dünyayı dolduran eşsiz karakterlerle tanışacak ve kahramanınızı geliştirecek, ona yeni yetenekler ve beceriler kazandıracaksınız.

Oyunun başında, karakteriniz silahı ve hayatta kalma isteği dışında hiçbir şeyi olmayan vahşi bir bölgede ortaya çıkar. Birçok sınavdan geçmek zorunda kalacak – terkedilmiş şehir harabeleri arasında dolaşacak, canavarlarla savaşacak, değerli artefaktlar bulacak ve yeteneklerinizi geliştirerek sonunda bu dünyanın ana kötülüğüne meydan okuyabileceksiniz.

Amberveil’e seyahat ederken, Köknar Bozkırları’ndan Karanlık Gürültü Ormanı’na kadar çeşitli yerleri ziyaret edeceksiniz. Ayrıca sisin istilasından önce bu topraklara yerleşmiş olan eşsiz kültürler ve eski efsanelerle tanışacaksınız.

Oyunun temel bir özelliği, size çeşitli yapılar inşa etme konusunda muazzam olanaklar sunan bir voxel yapı sistemi. Küçük sığınaklardan tam kalelere kadar çeşitli yapılar inşa etme yeteneğiniz olacak. Ayrıca büyük bir inşaat malzemesi, mobilya ve dekor malzemesi seçeneğiniz olacak. Ayrıca sahanızdaki zamanla oyun içi karakterler yerleşebilir, bu da size büyük ustanelere erişim sağlayacak ve epik silah ve zırhlar dövebilecekler.

Oyunda bulunan bir diğer temel özellik de kooperatif oyun modunu desteklemesidir. Arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirebilir ve 16 kişilik bir ekibin parçası olarak birlikte zindanlar yağmalayabilir, düşman üslerine baskınlar düzenleyebilir, yağma edilen ganimetleri paylaşabilir ve ortak bir amaç olan dünyayı kurtarma yolunda yeteneklerinizi birleştirebilirsiniz.