Epic Games’in Yeni Mobil Oyunu Battle Breakers Açıklandı

Epic Games’in Yeni Mobil Oyunu Battle Breakers Açıklandı

  Oyun geliştiricisi olan Epic Games; Fortnite, Infinity Blade ve Gears of War gibi popüler oyunlarının ardından bir mobil oyun duyurdu. Android ve İOS’a gelecek olan bu oyuna merak iyice artmış durumda. 80’lerde ki çizgi film karakterlerinden esinlenerek oluşturan oyun yüzlerce kahraman içeriyor.

  Battle Breakers, oyununun amacı uzaydan gelen farklı özellikteki canavarları savuşturmaya çalışmak.  Aynı zamanda oyunda bir çok doğa olaylarını kontrol edebileceğiz. Sky Tower adındaki kalemizi güçlendirerek, kalede yaşayan halkımızı güvenli bir şekilde yaşamalarını sağlayabileceğiz. 

  

  Battle Breakers oyununun içinde 1000’den fazla zindan olduğu belirtilmiş durumda. Ayrıca Epic Games, oyuncuların canavarlar ve bosslar ile destansı bir savaşın içine gireceklerini söyledi. Kahramanların özel saldırı ve yeteneklerinin olacağını da belirtti.

  Oyun ücretsiz ancak isterseniz uygulama içi satın alma seçeneği ile Battle Pass satın alabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil ama Epic Games, Google Play üzerinden Android kullanıcıların başvurularını kabul ediyor. Bu da oyunun çok yakın zamanda çıkacağını gösteriyor.