Epic Games Store, 10 $'lık Kuponlarla Tatil İndirimini Başlattı

Epic Games Store, 10 $'lık Kuponlarla Tatil İndirimini Başlattı

Epic Games'in şimdi yıllık Epic Games Store Tatil indirimleri nihayet başladı. Bu ay 15 gün boyunca ücretsiz oyun yayınlayacak olan Epic, aynı zmanda 10 $'lık kuponlarda dağıtacak.

Epic, geçen hafta 15 günlük ücretsiz oyun planlarını duyurduktan sonra, Epic Games Store Tatil İndirimleri içni daha geniş planlarının olduğuan dair görseli kaldırdı. Ücretsiz oyunların yayınlanma süreci dün Cities Skylines ile başladı.

Belki de bu yılki en büyük teklif, mağaza da kullanabileceğiniz sınırsız 10 $'lık kupon. Kuponu kullanmak istiyorsanız, Epic Games hesabınıza gitmeniz ve buradaki “EPIC KUPONUMU AL” düğmesine tıklamanız yeterlidir.

 

Promosyon süreci boyunca uygun bir satın alma işlemş yaparsanız veya ücretsiz bir oyun talep ederseniz ilk kuponunuzu otomatik olarak elde edersiniz.

Başlayan bu kampanya, Epic Games Store Mega Sale'de dağıtılan kupona çok benziyor, bu da temelde 15 $'ın üzerindeki her şeyi yaklaşık 10 $ daha ucuz hale getiriyor.

Epic Games Store'a gidip arama çubuğuna “Yılbaşı İndirimi 2020” yazarsanız, Yılbaşı İndirimi dönemi için indirimli tüm oyunları göreceksiniz.

Yılbaşı indirimleri kapsamında indirime giren oyunların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.