Epic Games Store’da Stories Untold Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Stories Untold Oyununu Ücretsiz İndirin

Stories Untold Ücretsiz

Stories Untold Ücretsiz

Epic Games Store bugün ilk etap indirimli satışlarını başlattı ve bu vesileyle Epic, normalde iki haftada bir sunduğu ücretsiz oyunlarını, 13 Haziran’a kadar yani Mega Sale’in süresi boyunca haftalık hale getiriyor. Bugünden itibaren Stories Untold, Epic Store’dan alabileceğiniz en yeni ücretsiz oyundur ve her zamanki gibi almak için iki haftanız varken, 30 Mayıs Perşembe gününden itibaren başka bir ücretsiz bulunabilecek. Epic’in oyun hediyelerini almak için tek ihtiyacınız olan ücretsiz bir Epic hesabı.

Stories Untold, psikolojik korku, bilim kurgu, gerilim ve 80’li yıllara ait retro nostaljiyi bir synthwave müzikleri taşıyan unsurlarla bir araya getiren tarzda karma bir antolojidir. 2017’de piyasaya sürülen oyun, gizemli ve uyumlu bir pakette bir araya gelen her bölümde klasik metin macerası, point-and-click bulmaca çözme ve diğer oyun türlerini içerir. Teknolojiyle ilgili tedirginseniz, epey Black Mirror vari diyebiliriz.

Bu, güçlü bir kimlik duygusuna sahip, nostaljiyi silahlandırmanın yeni ve heyecan verici bir yolunu bulduğu benzersiz bir pakettir. Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Stories Untold İndir

Epic Store Hesabı Oluştur