Epic Games Store’da This War of Mine Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da This War of Mine Oyununu Ücretsiz İndirin

This War of Mine Ücretsiz

This War of Mine Ücretsiz

Son sekiz ay boyunca, Epic Games Store iş dünyasında. Bu süreçte PC oyun perakendecisi, kullanıcılarına ücretsiz oyun teklifini yavaş yavaş artırdı. İlk başlarda her iki haftada bir oyun dağıtıyordu ve ardından bunu haftalık yapmaya başladı. Şimdi Epic, haftada iki ücretsiz oyun dağıtmaya başladı gibi görünüyor. Şu andan itibaren 2 Ağustos tarihine kadar, Epic Store‘da Moonlighter ve This War of Mine‘nı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Daha sonra 2 Ağustos’ta, parite bir başka ücretsiz oyun ikilisi ile değiştirilecektir: Alan Wake ve For Honor.

Bir hatırlatma olarak, Epic’in ücretsiz oyunlarından herhangi birini aldığınızda, sonsuza kadar sizindir. Onları almak için, henüz sahip değilseniz, önce ücretsiz bir Epic hesabı oluşturmanız gerekir.

Kendi ahlakınızdan etkilenen ölüm kalım kararları gerektiren karanlık hayatta kalma temalı oyunlardan hoşlanıyorsanız, kesinlikle Frostpunk’un arkasındaki ekip tarafından geliştirilen This War of Mine oyununa göz atın. Oyun sizi savaşın yıktığı bir şehirde hayatta kalmak için mücadele eden bir grup sivilin yerine koyar. Yiyecek ve ilaç gibi kaynaklar için yağma yapmak çok önemlidir ve bu arada oyuncu tarafından kontrol edilen karakterler öldürmeyi veya yardım etmeyi seçebileceğiniz diğer NPC kurtulanlarına rastlar. Epic, yeni karakterler, yeni konumlar ve oyuna tamamen yeni bir son veren Anniversary Edition’ı veriyor gibi görünüyor.

Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

This War of Mine İndir