Epic Games Store’da World of Goo Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da World of Goo Oyununu Ücretsiz İndirin

World of Goo Ücretsiz

World of Goo Ücretsiz

Epic Games Store‘dan çıkan haberler için yoğun bir hafta geçti. Geçtiğimiz günlerde Rocket League‘in geliştiricisi Psyonix’in Epic tarafından devralınacağı açıklandı ve araç futbol oyunu bu yıl daha sonra hizmete girecek.

Şimdi ise Epic’in en son ücretsiz PC oyunu World of Goo mevcut. Şu andan itibaren 16 Mayıs’a kadar, oyunu indirebilirsiniz ve sonsuza dek sizin olacak. Henüz bir Epic hesabınız yoksa, yapmanız gereken tek şey bir tane oluşturmaktır (ücretsizdir). Epic ücretsiz olarak harika oyunlar sunduğu için kayıt olmanız 30 saniyeye değer.

World of Goo, çeşitli seviyelerde gezinmek için köprüler, kuleler ve diğer yapılar inşa etmeyi içeren, ödüllü, fizik tabanlı bir bulmaca oyunudur. İnşaat aletleriniz goo toplarıdır ve kendine has yetenekleri olan birkaç farklı goo türü vardır. Oyun ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların en yüksek goo kulelerini inşa etmek ve diğer challenges görevlerini tamamlamak için yarışabilecekleri çok oyunculu bir sandbox içeriyor. World of Goo ilk olarak 2008’de PC’de yeniden piyasaya sürüldü. Ama 10 yıl içinde ilk güncellemesini daha yeni aldı. Güncelleme, gelişmiş kare hızı, HD çözünürlük ve 16: 9 en boy oranı da dahil olmak üzere oyunun tam bir remasterını içeriyor. Yani bu klasik oyunu alabilmek için gerçekten daha iyi bir zaman olamazdı. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyuna ulaşabilirsiniz.

Eğer World of Goo sizin tarzınız değilse, endişelenmeyin çünkü başka bir ücretsiz oyun bu ay ilerleyen zamanlarda gelecek. Gizemli ve yenilikçi hikaye odaklı oyunların karışık bir antolojisini içeren Stories Untold, Epic’in yeni ücretsiz PC oyunu olacak. 16 Mayıs’tan itibaren Epic Store’da bulabilirsiniz.

World of Goo İndir