Erken Erişimde Çıkan Gri Alan Savaşı, Escape from Tarkov’u RxTürde ItaabG Geliştirebilir.

Erken Erişimde Çıkan Gri Alan Savaşı, Escape from Tarkov’u RxTürde ItaabG Geliştirebilir.

Son dönemde Escape from Tarkov’un premium sürümü etrafında yaşanan skandalın ardından, genç stüdyo Madfinger Games’in Gray Zone Warfare oyunu oldukça etkileyici bir şekilde piyasaya sürüldü. Oyun, Steam’deki erken erişimde standart sürüm fiyatı olan 1200 ruble karşılığında sunuldu ve tüm ekstraları içeren Supporter Edition ise sadece 2288 rubleye mal oluyor.

Gray Zone Warfare’ın ana oynanışı ve birçok özelliği büyük ölçüde Escape from Tarkov’u anımsatıyor. Bu projede oyuncular, Güneydoğu Asya’da bulunan hayali bir adada üç farklı PMC’yi temsil eden iyi eğitimli bir askerin rolünü üstleniyor. Oyun, PvEvP ve PvE öğelerini bir araya getirirken, yapay zekaya sahip düşmanların davranışları ve ateş etme gibi detaylı gerçekçilik öğelerini de içeriyor. Ayrıca burada Escape from Tarkov’un ana özelliği olan yeni ekipman ve faydalı eşyaları aramak için tehlikeli baskınlara gitmeniz gerekecek.

Oyunun oynanışı:

Gray Zone Warfare’ın en büyük farkı ise iyi performans ve yüksek grafik detayı sağlaması beklenen modern Unreal Engine 5 motorudur. Madfinger Games stüdyosunun ilk projesi olmasına rağmen, shooter oyunun geliştiricilerinin endüstride geniş bir deneyime sahip oldukları unutulmamalı – onlar Mafia ve Hidden and Dangerous’ın yaratılmasında yer almışlardı.

Oyun, Steam üzerinden oynanabilir durumda olup, ilerleyen dönemde konsollara da geleceği vaat ediliyor.