Eski Blizzard başkanı Mike Morhaime, Naughty Dog’a PC için The Last of Us Part II yayınlamasını istedi.

Eski Blizzard başkanı Mike Morhaime, Naughty Dog’a PC için The Last of Us Part II yayınlamasını istedi.

Mike Ybarra – oyun endüstrisinin bir veteranı, uzun yıllar Blizzard Entertainment’ta çalıştı ve şirketin başkanı olmadan önce birçok pozisyonda bulundu, ancak bu yılın ocak ayında Blizzard’dan ayrıldı. Şimdi boş zamanı olduğunda en çok sevdiği şey olan oyunlarla ilgileniyor. Şu anda ana platformu PC olsa da, PlayStation oyunlarının büyük bir hayranı gibi görünüyor.

Mike Ybarra geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Naughty Dog’a The Last of Us Part II’yi PC için çıkarmaları ve testçi olarak hizmetlerini sunmaları çağrısında bulundu.

“Merhaba, Naughty Dog – yakın zamanda PC için The Last of Us Part II yayınlamayı düşünüyor musunuz? Herhangi bir zamanda test etmek için hazırım”.

Mike Ybarra’nın The Last of Us Part II’nin PC’ye çıkarılması için talepte bulunmasının temel nedeni, yakın zamanda oyunun ilk bölümünü bitirmesidir ve bu oyunun Red Dead Redemption 2 ile aynı düzeyde olduğunu belirtmiştir.

“Sonunda The Last of Us’u PC’de oynama şansı buldum. Oyunun kalitesi başlangıçtan bu yana iyileşmiş ve Steam versiyonu harika görünüyor. The Last of Us Part II, Red Dead Redemption 2 ile aynı seviyede, tek oyunculu oyunlar açısından inanılmaz bir deneyim. Steam’de tüm koleksiyon eşyalarını toplamaya kararlıyım (zorlu koleksiyon eşyaları!)”.

The Last of Us Part II’nin PC’ye çıkması talebine şu anda Naughty Dog yanıt vermedi ve muhtemelen cevap vermeyecek. Dedikodulara göre, Part II Sony’nin PC için duyurduğu bir sonraki oyun olacak.