Eski CD Projekt, FromSoftware ve Ubisoft çalışanlarından rol yapma oyunu The Night Wanderer’ın ilk fragmanını izleyin

Eski CD Projekt, FromSoftware ve Ubisoft çalışanlarından rol yapma oyunu The Night Wanderer’ın ilk fragmanını izleyin

Mighty Koi Studio şirketi, konsept sanatlarını sergiledikten sonra, yeni projesi olan The Night Wanderer’ın fragmanını yayınladı. Soulslike ve RPG öğelerini bilim kurgu ve fantezi unsurlarıyla harmanlayan oyunda, Polonyalı yazar Jaroslaw Grzendowicz’in “Buz Bahçesi Lordu” serisine dayanıyor ve oyuncuları heyecan verici bir dünyaya taşıyor. Ana karakter Vuco Drakkaynen, kayıp bir bilimsel keşif gezisi aramak için gizemli bir gezegen olan Midgaard’a yola çıkar.

Bu benzersiz macerada oyuncular, elit bir paralı asker olan Vuco’nun rolünü üstlenecek ve Ortaçağ insanlarını andıran yaratıklarla dolu olan Midgaard’ı keşfedecekler. Gezegen, ileri teknolojilerin bozulmasına ve çarpılmasına neden olan bir radyasyon alanıyla çevrilidir. Tüm bunlar, oyuncuyu şaşırtıcı bir atmosfere çeker ve gizemlerle dolu ve tehlikelerle dolu heyecan verici bir hikayeye dalmaya zorlar.

Oyunun geçtiği dünya, dünya Skandinavya’sına çok benziyor. Gezegen birçok sırrı saklar ve gizemli güçleri, gördükleri her şeyi değiştirir: varlıklar, nesneler ve hatta insanlar. Bu durum, Vuco’nun seyahat ettiği ve etkileşimde bulunduğu dünyayı büyük ölçüde etkiler ve dövüş ve karakter etkileşimi gibi oynanışın temel özelliklerini şekillendirir. Gezegenin sırlarını keşfederken, aradığınız bilim insanları hakkında da mutlaka bir şeyler öğreneceksiniz.

Vuco’nun yolculuğu boyunca ona, kahramanın sinir sistemine bağlı olan ve onu tehlikeli görevinde destekleyen, gücünü, reflekslerini ve dayanıklılığını büyük ölçüde artıran bir biyolojik AI olan Sifral eşlik eder. Sifral’ın varlığı, oyuncuya bilinmeze karşı yardımcı olur. Vuco, kabileler ve yaratıklarla dolu öteki dünyaları geçmek ve bu garip, yabancı dünyada gerçekte ne olduğunu keşfetmek zorundadır.