” Eski Rus Masalları” Geliştiricilerinin Yakın Dövüş Düşmanları Hakkında Anlattıkları

” Eski Rus Masalları” Geliştiricilerinin Yakın Dövüş Düşmanları Hakkında Anlattıkları

Büyüleyici Beyaz Dünya’nın büyülü dünyasına dalın – Slav mitolojisinin efsaneleri ve hikayelerinin canlandığı bir evren. Bu dünya, sanatçı ve yazar Roman Papsuev tarafından titizlikle ve sevgiyle yeniden tasarlanmış, herkesin çocukluğundan tanıdığı karakterlerle doludur. Güzel Bilge Vasilisa, çekici Güzeller Güzeli Barbara, esrarengiz Ölümsüz Koshchey ve korkunç Zmey Gorynych’le karşılaşacaksınız. Ayrıca, Batı Slav mitolojisinden korkunç cadılar, acımasız kurtadamlar ve hatta geleneksel iblisler ve şeytanları yerine getiren Slav hikayelerinin daha az tanıdık karakterleriyle karşılaşmaya da hazır olun.

“Ölümsüz. Eski Rus Masalları”, oyunculara geniş bir strateji ve taktik yelpazesi sunan bir kart “roguelike” oyunudur. Her kahraman, benzersiz bir kart setine sahiptir ve hedefinize ulaşmak için ideal olan kart kombinasyonunu oluşturmanıza yardımcı olacak. Kartları akıllıca seçin, kombinasyonları düşünün ve size zafer yolunda her türlü rakibin üstesinden gelmenize yardımcı olacak güçlü sinerjiler oluşturun. Ancak unutmayın ki her yeni Beyaz Dünya macerası öncekinden farklı olacak. Rastgele olaylar, beklenmedik karşılaşmalar ve değişen koşullar her geçişi benzersiz ve sürprizlerle dolu hale getirecek.

Oynanabilir karakterlere gelince, iki benzersiz kahramandan birini seçebileceksiniz, her biri kendi özel yetenekleri ve oyun tarzına sahiptir. İlk olarak, güçlü bir büyücü olan güzel Vasilisa’yı seçebilirsiniz, doğa güçleri üzerinde hükmeden. Savaşta ona, efendisinin düşmanla savaşa girmeye hazır sadık dadılar yardım ediyor. Ancak dadılarının desteği olmadan bile Vasilisa, herhangi bir rakibe başarıyla karşı koyabilir – her şey onun büyülü yeteneklerini nasıl geliştireceğinize bağlı. Alevin sığınmaz öfkesi, yıkıcı toprak gücü, hızlı rüzgar veya şifalı suyun gücü yönünde karar veriyorsunuz?

Eğer daha çevik ve kurnaz bir yaklaşım sizin tarzınıza uygunsa, o zaman tercihiniz yetenekli bir hazine avcısı olan çekici Barbara olmalıdır. Onun sadık eşlikçileri – buyulı baltası ve büyülü orak, efendisinin her isteğini yerine getirebilecek şekilde. Bu olağanüstü artefaktlar, Barbara’nın zihnindeki emirlere göre şekil değiştirebilme yeteneğine sahiptir.