Eski Volition çalışanları inXile’e Clockwork Revolution üzerinde yardımcı oluyor

Eski Volition çalışanları inXile’e Clockwork Revolution üzerinde yardımcı oluyor

Bugün inXile Entertainment stüdyosu, eski Volition geliştiricileri tarafından kurulan Shapeshifter Games şirketi ile ortaklık yaparak Clockwork Revolution üzerinde çalışacaklarını duyurdu.

“Yeni bir stüdyoyu koruma ve Clockwork’ün hayata geçirilmesine yardımcı olacak gerçekten harika geliştiricileri çekme fırsatından dolayı çok minnettarım. Bugünlerde ortak geliştirme grupları neredeyse yaygın bir şey haline geliyor, ancak benim Descent ve FreeSpace oyunlarıyla başlayan uzun tarihim nedeniyle bu özel bir durum.” – stüdyo başkanı Brian Fargo.

inXile başkanı Chris Keenan da ekibin biraz deneyimine sahip.

“Kariyerimde test ettiğim ilk oyunlardan biri Descent idi, bu yüzden Parallax/Volition ekibinin ve geçmişinin benim için özel bir yeri var. Öncelikli hedefleri, bu adamların Clockwork Revolution’da nerede konuşlanacaklarını sağlamaktı ve bunu bu kadar hızlı bir şekilde başardığımız için minnettarız. Gelişim için yeni ortaklar çekmek zor olabilir, ancak bu başlangıçtan itibaren doğru olan ender ortaklıklardan biri gibiydi.”

Shapeshifter Games stüdyosunun başı Matt Madigan da şunları ekledi:

“Shapeshifter’a katılan yetenekli ve deneyimli ekip hemen işe koyuldu. Biz Volition eski çalışanlarından büyük destek aldık ve inXile ve Microsoft’un bize harika bir yeni oyun geliştirme fırsatı vermesi konusunda içtenlikle minnettarız.”