ESL One New York Şampiyonu Belli Oldu

ESL One New York Şampiyonu Belli Oldu

Counter Strike: Global Offensive için önemli turnuvalar arasında yer alan ESL One New York geçtiğimiz gün tamamlandı. Büyük çekişmeye sahne olan turnuvada zafere ulaşan taraf Evil Geniuses oldu. 

ESL One New York turnuvasına B grubunda başlayan Evil Geniuses gruplarda aldığı 2 galibiyet ile adını bir üst tura yazdırmıştı. Astralis, OpTic, Faze de EG gibi takımlar ile aynı grupta yer alan EvilGeniuses bir üst turda G2 ile eşleşti. Öte yandan B grubu ikinciliği için yarışan OpTic ve Astralis arasındaki mücadelede zafere ulaşan Astralis olmuştu.

Evil Geniuses ikinci tur mücadelesinde G2 ile yaptığı karşılaşmalardan 2 – 0’lık galibiyet ile ayrılarak adını finale yazdıran ekip oldu. Evil Geniuses’in rakibi ise Liquid ile karşılaşan ve B grubunda EG ile oynayan Astralis oldu. Final mücadelesi bo5 formatında oynanırken CounterStrike: Global Offensive’nin en önemli turnuvalarından olan ESL One New York’un galibi Evil Geniuses oldu. Rakibi Liquid karşısında seride 3 – 1 galip gelen Evil Geniuses 100 bin dolar ödül ve kupanın sahibi oldu. İkinci olan Astralisise turnuvadan 40 bin dolarlık ödülün sahibi oldu. Turnuvada 3. ve 4. olan ekipler Liquid ve G2 ise kasalarına 18’er bin dolar nakit para ödülünü koydular. Counter Strike: Global Offensive ve çok daha fazlası için Gamer in Turkey sayfasını takipte kalın.