Esnek savaş sistemi, etkileyici manzaralar ve seçimlerinizin sonuçları Avowed’ın yeni oyun deneyiminde.

Esnek savaş sistemi, etkileyici manzaralar ve seçimlerinizin sonuçları Avowed’ın yeni oyun deneyiminde.

Obsidian Entertainment stüdyosundan geliştiriciler, daha önce bizi heyecan verici RPG’lerle sevindirmişti; Fallout: New Vegas, The Outer Worlds ve diğer birçok oyun, şimdi ise bir sonraki projelerinin taze detaylarını paylaştılar. Xbox Developer Direct 2023’ün canlı yayınında, savaş sistemi sorumlusu olan geliştirici ekibin kilit çalışanı, oyunun dövüş yetenekleri ve oyun sürecinin esnekliği hakkında bilgi verdi.

Oyunun yeni demosu, temel oyun mekaniğinin detaylı incelenmesine adanmıştır. Obsidian Entertainment’ın belirttiği gibi, Avowed’un önemli unsurları arasında dövüş sistemi bulunmaktadır. Geliştiriciler, her oyuncu için oyun sürecini kişiselleştirmeyi mümkün kılacak kadar esnek ve çekici hale getirmeye çalıştılar. Bu amaçla, oyunda geniş bir yetenek, silah ve taktik olanakları arsenali sunulacak – savaş sırasında rakibinizin türünü de dikkate almak önemlidir.

Kiminle savaştığınızın önemli olduğu ve bunun için önceden kişiselleştirilmiş ekipman setleri hazırlayabileceğiniz ve hızlı bir şekilde geçiş yapabileceğiniz açıktır.

Fallout: New Vegas ve The Outer Worlds’ün yaratıcılarından bir rol yapma oyunundan beklendiği gibi, Avowed zor kararlar vermek zorunda kalacakları çeşitli diyalog seçenekleri içerecek. Her bir karar, belirli bir durum için anlık sonuçlar doğurabilir ve uzun vadeli olayların seyrini etkileyebilir.

Birinci şahıs perspektifinden bir rol yapma oyunu olan Avowed, 2024 sonbaharında PC ve Xbox Series konsollarında piyasaya sürülecek. Oyun, Game Pass aboneleri için ilk günden itibaren erişilebilir olacak.