Espor Dünyasında AOC ve Red Bull Yeni Ortaklıklarını Duyurdu

Espor Dünyasında AOC ve Red Bull Yeni Ortaklıklarını Duyurdu

AOC ve Red Bull, yeni, uzun soluklu bir ortaklığın başladığını duyuruyor

AOC ve Red Bull, yeni, uzun soluklu bir ortaklığın başladığını duyuruyor

Ekran uzmanı AOC, bugün Red Bull ile uzun soluklu bir ortaklığı duyuruyor. Şu andan itibaren, önde gelen espor etkinliklerinde gücünü Red Bull’dan alarak yarışan takımlar ve oyuncular, AOC’nin son teknoloji ürünü oyun monitörlerine sahip olacak. Ayrıca, Avrupa’nın dört bir yanında gerçekleşecek on Red Bull Player One etkinliğinin sponsoru da, 2019 yılı boyunca AOC olacak.

En üst düzeyde oyun kurulumları
Sunulan modeller, her Espor için özenle seçildi ve 1 ms gibi (AOC AG241QG & AG251FZ) hızlı tepki sürelerine, 240 hz’e çıkabilen yenileme hızlarına (AOC AG251FZ) ve 2560 x 1440 piksele uzanan canlı ve keskin QHD çözünürlüklere (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG) sahip.

AOC’nin oyun monitörlerinin hepsi, oyunculara en yüksek esnekliği ve mobiliteyi sağlıyor ve Red Bull’un üst düzey espor etkinliklerinin en yüksek rekabet için birinci sınıf ekipman ile donatılmasını sağlayacak.

Sıradaki Red Bull çevrimdışı etkinlikleri
• 27 Nisan’dan 22  Haziran 2019’a kadar: LoL Red Bull Player One – İspanya
• 18 Mayıs 2019: CS:GO Flick – Türkiye
• 27 Temmuz 2019: LoL Red Bull Player One – Almanya

Gelecek etkinlikler ile ilgili daha fazla bilgi almak için, lütfen AOC Gaming’in resmi websitesini ziyaret edin ya da Facebook, Twitter ya da Instagram’da AOC Gaming’i takip edin.