eTail.com.tr – Dijital Oyun Kodu ve Hediye Kartı Satış Platformu

eTail.com.tr – Dijital Oyun Kodu ve Hediye Kartı Satış Platformu

Bilgisayar oyunları satın almaya, oyun içi ürünler (Epin), yazılım lisansları ve hediye kartlarına artan ilgi, kullanıcıları stok sıkıntısı yaşamayacakları, güvenilir e-ticaret sitelerine yönlendiriyor. Konsol almak isteyenlerin stok bulamadığı, bilgisayar toplamak isteyenlerin ekran kartı bulamadığı bu dönemde, dijital ürünlerde bizim seçimimiz eTail.com.tr’den yana. Uygun fiyatlar ve güvenilir alışveriş imkânı sunan eTail.com.tr’de stoklar sürekli yenileniyor, “stokta yok” derdi kalmıyor.

Elektronik Ürünlerin Aksine Dijital Ürünlerde Stok Sıkıntısı Yok

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılmasının ardından stok sıkıntısı bir türlü çözülmeyen Nvidia ekran kartlarını bulmak 2022’ye kadar çok zor görünüyor. Morgan Stanley analisti Harlan Sur tarafından yapılan açıklamada, arz talep dengesizliğine bağlı olarak hem Nvidia hem de AMD’nin mikroçip tedarik sürecinde sıkıntılar yaşadığı, bunun da fiyatları olumsuz etkilediği vurgulandı. Tüketiciler piyasada uygun fiyatlı ekran kartı ve işlemci bulamazken, kripto para üretim merkezleri ucuza alıp pahalıya satan kullanıcıların elindeki ürünleri dahi silip süpürdü.

Stok sıkıntısı konsollarda da devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz sene Sony tarafından tanıtılan Playstation 5’e tüketicilerden çok yoğun ilgi var. Mikroçip üretim sıkıntılarının konsol pazarını da etkilemesiyle piyasa fiyatı üzerinden Playstation 5 satın almak neredeyse imkânsız.

Elektronik ürünlerdeki stok sıkıntısı kısmen kripto para madencileri nedeniyle yaşanıyor olsa da Kovid-19 salgınının başından beri evlerine kapanan tüketiciler de arz talep dengesini bozan bir diğer önemli faktör. Evlerinde bilgisayar ve konsol oyunları oynamak isteyen, online dizi ve film platformlarını kullanan kişi sayısı rekor düzeyde arttı.

Steam Oyunları ve Diğer Dijital Ürünler Nereden Satın Alınır?

Kurulduğu 2016 yılından bu yana dijital dağıtım çözümleri sunan Ankara merkezli 5Deniz Bilişim Hizmetleri LTD. tarafından kurulan eTail.com.tr, profesyonel ekibiyle tüm dijital ürün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir e-ticaret platformu. eTail.com.tr’de Steam oyun kodları, Steam TL cüzdan bakiyesi, Riot Points, UC, Apex Coins, Acoin, Fortnite V-Bucks, Free Fire Elmas, Valorant VPoints gibi oyun içi e-pin ürünlerine ek hediye kartları ve yazılım lisanslarını en uygun fiyatlarla satın alabilir, 3D Secure ve SSL ile güvenle ödeme yapabilirsiniz.

Yerli Üretime Destek

Aynı zamanda TR.Games platformunun kurucusu olan 5Deniz, yerli oyun geliştiricilere yatırımda bulunuyor, Türk oyunları için dağıtım, tanıtım ve yayım desteği sağlıyor. eTail.com.tr’den yapacağınız her alışverişte, siz de ülkemizdeki bağımsız oyun geliştiricilerini destekleyebileceksiniz.