EVE Online’ın Yeni Genişlemesi Onslaught Çıktı

EVE Online’ın Yeni Genişlemesi Onslaught Çıktı

EVE Online Onslaught

EVE Online Onslaught

EVE Online‘nın Onslaught genişlemesi artık çıktı, oyuncuları kooperatif yolculukları için bir araya getiriyor ve yüksek riskli düellolarda birbirlerine karşı çekiyor. Fragmana göz atabilirsiniz.

Buradaki odak noktası, CCP ile Abyssal Deadspace’ın yeni bir co-op versiyonunu tanıtmasıdır. Bu uzay yığını, Mayıs ayında The Abyss’e girdi ve tehlikeli bir yerdi. Gemileri hızla yok edebilecek uzay anomalileriyle dolu.

Pilotlar artık NPC’lerle savaşmak, toplamak ve Abyss aracılığıyla yapmaya çalışmak için üç kişilik gruplar halinde takım oluşturabilirler. Sonunda yapabilirseniz, bazı yıldız karışıklıklarının ellerinden ölümden kaçabilirseniz başka bir kurtulan ile çıkma seçeneğine sahip olacaksınız. Ya her şeyi kaybedersiniz ya da rakibinizin ganimetini kendinizinki ile birlikte geçirirsiniz.

Yeni gemiler, yapılar ve grafik iyleştirmeleri de bekleniyor. Son olarak etkinlik izleyicisi var. Bu sistem kaç kişiyi öldürdüğünüzden ne kadar zaman harcadığınızı, yolculuğunuzu ve eğilimlerinizi görselleştirmenizi sağlayan her şeyi izler. Bununla birlikte, aktivitelerinizi geriye dönük olarak takip edebilirsiniz. Onslaught şu anda çıktı, bu yüzden daha ayrıntılı yama notlarını incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.