Expeditions: A MudRunner Game için Yeni Fragmanda Araştırma İçin Benzersiz Araçlar

Expeditions: A MudRunner Game için Yeni Fragmanda Araştırma İçin Benzersiz Araçlar


Bu yılın ilkbaharında oyuncular, Expeditions: A MudRunner Game adlı oyunla dünyamızın henüz keşfedilmemiş köşelerine harika keşif gezilerine çıkma fırsatı bulacaklar. Saber Interactive stüdyosundan geliştirilen yeni oyun, en güçlü off-road araçlarının direksiyonuna geçme fırsatı sunacak; ancak yarışlar ve basit taşımacılığın aksine, gerçek doğa zorlukları sizi bekliyor olacak. Expeditions: A MudRunner Game’de çevreyi keşfetmenize yardımcı olacak benzersiz araçlar, oyunun son fragmanına adanmıştır.

Expeditions: A MudRunner Game’in yeni videosunda, herhangi bir araca radar ve metal dedektörü takma olanağı ortaya çıkıyor. Bu iki cihaz, zorlu off-road keşif gezilerinde faydalı yardımcılar olabilir.

Metal dedektörü, çevredeki gizli nesneleri bulabilir ve oyun gelişiminiz ve benzersiz kaynakları aramanız için faydalı olabilir. Radar ise çok daha güçlü bir kapsama alanına sahiptir. Bu araç, geniş bir alanda tüm yakındaki ilgi noktalarını görmeyi sağlar.

Expeditions: A MudRunner Game’de 5 Mart’ta PC, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch platformlarında keşif gezilerine çıkabilirsiniz.