Eylül 2019 için PS4’ün Ücretsiz Oyunları

Eylül 2019 için PS4’ün Ücretsiz Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

Ücretsiz PS4 Oyunları

PlayStation Plus aboneleri, Eylül 2019 ücretsiz PS4 oyunlarınız açıklandı. 3 Eylül’den itibaren Batman: Arkham Knight ve Darksiders 3 PlayStation Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek. 30 Eylül’e kadar oyunları alabileceksiniz.

DC’nin karanlık süper kahramanı, 2015 yılında piyasaya sürülen Batman: Arkham Knight. Üçüncü şahıs, tek oyunculu aksiyon-macera oyunu, özgürce keşfedebileceğiniz, ikonik Batmobil’i süren ya da pelerininizi uçmak için kullanan (Batman olarak) açık dünyadaki bir Gotham City’de kuruludur. Hikaye, Joker’in ölümünden bir yıl sonra başlar. Bir düşman olarak Scarecrow ve Arkham Knight Gotham City’ye bir saldırı başlatır. Tüm sivilleri tahliye etmeye zorlarlar ve sadece şehirde yaşayan suçluları geride bırakmak isterler.

Gelecek ay, 2018’de piyasaya sürülen hack-and-slash Metroidvania tarzı bir macera olan Darksiders 3‘ü de alabilirsiniz. Yedi ölümcül günahın izini süren, kıyametin dört atlılarından biri olan öfke kontrolünü ele geçireceksiniz. Fury cephanesinde, kamçı ve hançerden elementer sihire kadar pek çok silah taşıyor. Üçüncü şahıs bakış açısıyla, oyun aynı zamanda işçiliği, bulmaca çözmeyi ve biraz platform oluşturmayı da içerir.

Ağustos 2019 PlayStation Plus Oyunları

PS4
 – Batman: Arkham Knight
 – Darksiders 3