Eylül 2019’da Çıkacak En İyi Yeni Oyunlar

Eylül 2019’da Çıkacak En İyi Yeni Oyunlar

Eylül 2019 En İyi Yeni Oyunlar

Eylül 2019 En İyi Yeni Oyunlar

Eylül ayına ulaştık, bu da yeni oyunlar anlamına geliyor. Bu ay gelecek en büyük oyunlardan bazılarını vurgulamak için bu yazıyı sizler için derledik. Monster Hunter World‘ün Iceborne genişlemesiyle ya da The Legend of Zelda: Link’s Awakening ile vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca NBA 2K20 ile basketbol sahasına gidebilirsiniz. Son olarak, nişancı hayranları Gears 5‘teki Locust veya Borderlands 3‘teki Calypso Twins’i alabilirler.

1. Monster Hunter World: Iceborne (PS4, Xbox One) – Eylül 6

1. Monster Hunter World: Iceborne (PS4, Xbox One) - Eylül 6

Iceborne, yeni Hoarfrost Reach bölgesini New World’e ekliyor ve çökmesi gereken kar, buz ve yeni canavarlarla dolu. Bu genişleme aynı zamanda, tüm High Rank avları en iyi şekilde kullanmış olanlar için bir Master Rank zorluğu ekler. Oyunun ana alanını keşfetmeyi tamamlamadıysanız, üzülmeyin. Yine de oyunun o kısmına eklenen en sevilen canavarları göreceksiniz.

2. NBA 2K20 (PS4, Xbox One, PC, Switch) – Eylül 6

2. NBA 2K20 (PS4, Xbox One, PC, Switch) - Eylül 6

Bu yılki 2K basketbol oyunu MyCareer, MyGM, MyLeague ve MyTeam gibi normal mod dozlarını sunuyor. Ancak en büyük eklenti ilk defa seri: sonunda 12 WNBA takımının hepsinde oynayabilme imkanı sunuyor. Basketbol sahasından bir molaya ihtiyacınız varsa, oyunun ganimet kutuları ve kumar mekaniği için zaman harcamak için birçok yol vardır.

3. Gears 5 (Xbox One, PC) – Eylül 10

3. Gears 5 (Xbox One, PC) - Eylül 10

Gears 5, Locust’un kökenlerini çözerken kendi ailesinin geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenecek olan Kait Diaz’a odaklanıyor. Gears 5 standart kampanya ve çok oyunculu seçenekler sunuyor, ancak bu sefer diğer modlarda bazı büyük değişiklikler var. Birincisi, Horde modu her karaktere benzersiz yetenekler ve ultimate ataklar veriyor. Halo: Reach’den bir çift karakter bile var. Karakterler ayrıca, Escape kovanlarını yok etmeniz gereken üç kişilik bir işbirliği deneyimi olan yeni Kaçış modunda özel bir avantaj elde ediyor.

4. Borderlands 3 (PS4, Xbox One, PC) – Eylül 13

4. Borderlands 3 (PS4, Xbox One, PC) - Eylül 13

Borderlands 3’te de kontrol edilecek yeni karakterler var. Siren Amara, Nişancı Moze, Operatör Zane ve Beastmaster FL4K, maceraları için Vault Hunters’ınız. Yine de sadece Pandora’daki Vault’ları aramayacaksınız; ik defa, Sanctuary III’deki diğer gezegenlere seyahat edebilirsiniz. Her zamanki gibi, şeytani Calypso Twins ile savaşırken anlamsız miktarda silah bulmayı bekleyebilirsiniz.

5. The Legend of Zelda: Link’s Awakening (Switch) – Eylül 20

5. The Legend of Zelda: Link's Awakening (Switch) - Eylül 20

Bu, Game Boy’daki Link’s Awakening’in yeniden yapımıdır. Koholint Island’da aynı hikaye ve zindanları sunarken, tamamen yeni bir sanat tarzı, yeniden tasarlanmış bir müziği ve hatta özel bir zindan editörü var. Bir Amiibo’ya dokunduğunuzda, zindan oluşturucu için ekstra mini oyunların ve odaların kilidini açabilirsiniz.