Eylül Başında Aloy, Genshin Impact’te Olacak

Eylül Başında Aloy, Genshin Impact’te Olacak

Genshin Impact için 2.1 Güncellemesi bu yıl 1 Eylül'de yayınlanacak. Yeni özellikler arasında yeni oynanabilir karakterler (örneğin Horizon Zero Dawn'dan Aloy'un guest görünümü), bir balık tutma sistemi, Inazuma bölümündeki hikayenin devamı ve oyunun lansman yıldönümü kutlamasıyla bağlantılı ek etkinlikler yer alacak.

Pek çok sıradan gözlemci için 2.1 güncellemesindeki en büyük haber, ilk olarak sınırlı süreli bir etkinlikle PS4 ve PS5 sahiplerine sunulacak olan Aloy'un görünümü olacak, diğer sürümlerin bir ay sonra gelmesi bekleniyor. Horizon Zero Dawn'ın Kahramanı, buz elementiyle bağ kuracak ve bir yay kullanacak. Onu özel bir sunumun bir parçasında çalışırken görebilirsiniz.

Aloy'a ek olarak Raiden Shogun, Kujou Sara ve Sangonomiya Kokomi de oynanabilir karakterler olarak eklenecek. Onların varlığı, Inazuma bölümünün ipliklerinin kapatılmasıyla bağlantılı olacak. Hikaye boyunca yeni yerleri ziyaret edeceğiz – Watatsumi ve Seirai adaları.

Oyunda ayrıca yemek hazırlamak için kullanabileceğimiz balık yakalama sistemi da olacak. Bundan bahsetmişken, Moonchase Festivali Liyue'de yapılacak. Bu sırada çeşitli yemekler hazırlayacağız ve yarışmalara katılacağız. Bu, diğer hazine avı etkinlikleriyle birleştirilecek.

Genshin Impact 2.1 güncellemesi ile oyun birinci yıl dönümünü kutlayacak. Günlük giriş yapmanın ödülü, 10 adet Intertwined Fate ve karakter gelişimi için gereken diğer kaynaklar olacak. Oyun içi para birimini satın almayı seçenler, miktarın iki katını alacak.