Eylülün İlk Haftasında Ücretsiz Oyunlar

Eylülün İlk Haftasında Ücretsiz Oyunlar

The End is Nigh

The End is Nigh oyunu 12 Temmuz 2017 çıkmıştır. Oyunun yaş sınırı 17 yaş ve üstü, oyunun geliştiricileri Edmund McMillen ve Tyler Glaiel oyunun fiyatı 25 tl iken şuanda ücretsiz oyun tek dili destekliyor desteklediği dil İngilizce oyunun depolama alanı ise 500MB ekran kartı olarak (opengl 3.0 ) ve üstünü desteklediğini belirtmişler ama bu oyun çok fazla ekran kartı isteyen bir oyuna benzemiyor. Windows 7 ve üstü sürümlerle oynayabilirsiniz işlemci olarak Intel Core i3 işlemcisini belirtmişler yani hemen hemen çoğu bilgisayardan oynanabilir 2 GB RAM gerekiyor bu arada bunlar oyunu açmak için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri. Eğer kendinizi zorlayacak bir oyun istiyorsanız gerçekten zorlayacak bir oyuna benziyor.

ABZU

Evet sırada ABZU var oyunumuz gerçekten çok güzel tasarımları bulunan bir deniz oyunu. Oyunda bir deniz var ve denize dalıp deniz altındaki hayvanlara bitkilere bakıyorsunuz gerçekten çok hoş bir tasarımı var. Gelin oyunundan birazda sistemsel vede detaylı şekilde tanıyalım oyun 02 Ağustos 2016 tarihinde çıkmış herhangi bir yaş kısıtlaması bulunmuyor herkes oynayabilir. Bu oyunu oynamak istiyorsanız Windows 7, 64 bit olan bir bilgisayarınız olmalı işlemci olarak

3.0 GHz CPU Dual Core yi belirtmişler 4 GB RAM gerekiyor ekran kartı olarak Geforce GTX 750 / Radeon R7 260X istenmiş DirectX Sürüm 11 oyunun 6 GB depolama alanı bulunuyor ses kartı olarak DirectX uyumlu ses kartı yazmışlar desteklediği diller İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca – İspanya, Portekizce – Brezilya, Rusça, Basitleştirilmiş Çince gerçekten çok fazla dil destekliyor ama aralarında Türkçe bulunmuyor. Bunlar çalışması için gereken minimum sistem. Bu oyun içinizi rahatlatacak bir oyuna benziyor eğer denize ilginiz varsa denemenizi tavsiye ederim gerçekten çok hoş tasarımları bulunuyor.

Evet bugün sizlere Epic Games in bu haftaki ücretsiz oyunlarını gösterdim umarım beğenmişsinizdir bir sonraki konuda görüşmek dileğiyle.

https://forum.gamer.com.tr/uye/ahmet50042.10539834/