Fall Guys Yayıncısı, Arjantin'de Satın Alınan Steam Anahtarlarını Toplu Olarak İptal Ettiği İçin Özür Diledi

Fall Guys Yayıncısı, Arjantin'de Satın Alınan Steam Anahtarlarını Toplu Olarak İptal Ettiği İçin Özür Diledi

Arjantin'deki bazı Fall Guys oyuncuları, kendi hatalarından kaynaklı olmaksızın, bazı dolandırıcılar yüzünden oyuna erişimlerini kaybetti.

Fall Guys yayıncısı Devolver Digital, çoğu Arjantin'den satın alınan oyunun Steam anahtarlarını neden iptal ettiğini belirten bir açıklama yaptı.

Devolver'e göre şirket, Arjantin'deki oyunun daha düşük, bölgesel fiyatından yararlanarak anahtarları daha fazla indirimle toplu olarak satın alan ve bunları daha sonra diğer oyun sitelerinde satan bazı dolandırıcıların mevcut olduğunu belirledi.

Ne yazık ki, Devolver, bu satın alma işlemlerinin çoğunu toplu olarak iptal etti ve ödemeleri iade etti, bu da dolandırıcılıklarla hiçbir ilgisi olmayan kullanıcılara da zarar verdi. İşleri daha da kötüleştiren Devolver, Arjantin'de de oyunun fiyatını ayrı olarak yükseltti.

Geliştirici şirket tarafından gelen bu hamle, anahtarları iptal edilenlerin orijinal fiyattan yeni bir kopya satın alamayacağı anlamına geliyor.

Şirket, “Topluluğumuz tarafından satın alınan bu anahtarların iptal edilmesiyle sonuçlanan bir hata yaptık ve bu talihsiz hatamız için tüm kullanıcılarımızdan özür dileriz” dedi.Devolver, anahtarlarını yasal olarak satın almış olanlar için orijinal kopyaları kurtarmayı teklif ediyor.