Fallout 3: The Pitt Fan Yeniden Yapımının Yaklaşık Yarım Saatlik Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Fallout 3: The Pitt Fan Yeniden Yapımının Yaklaşık Yarım Saatlik Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Capital Wasteland Team, Fallout 3ün Fallout 4 motorunda yeniden yapımı üzerinde çalışan hayran ekibi, The Pitt adlı Fallout 3 hikaye genişlemesinin 24 dakikalık oynanış fragmanını C3 Mod Festivali kapsamında yayımladı. Oyun süreci demo gösterisinde Hayatta Kalan’ın acil frekans sinyalini Pip-Boy ile bulması, onu haydutlardan kurtarması, sonra köleleri kurtarması ve onların kıyafetlerini alarak gizlice Pitt’e bir köle gibi gitmesi gösteriliyor.

Gösterimin sonuna doğru, orijinal oyunda olmayan yeni bir lokasyon tanıtıldı. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre, bu lokasyon ana hikaye çizgisini tamamladıktan sonra yerleşim kurmak için kullanılacak. Önemli bir not olarak, sunulan video klibi son hali olmadığı için dudak senkronizasyonunun ve Pitt sakinlerinin cilt hastalıklarının eksik olduğu gibi hataları bulunuyor, ancak ekip bu hataların çıkış sürümüne kadar düzeltileceğini belirtiyor.

Питт считается одним из наименее благоприятных мест для жительства во вселенной Fallout.
Yerleşim yapmak için uygun olmayan yerlerden biri olarak Pitt, Fallout evreninde kabul edilir.

Capital Wasteland Team, The Pittin Fallout 4 için ayrı bir mod olarak 2024 yılının sonuna kadar yayımlanmasını umuyor. Şu anda, tamamen yeniden yapılmış Fallout 3: Point Lookout modunu yayımladılar, buradan indirebilirsiniz.

Eğer ekip gerçekten modu 2024 yılının sonuna kadar tamamlarsa, bu durumda Fallout serisinin hayranlarını bu yıl iki büyük hayran projesi bekliyor – 23 Nisan’da yayımlanması planlanan tam boyutlu bir oyunla eşdeğer olan Fallout: London ve yukarıda bahsedilen The Pitt yeniden yapımı. Bunun dışında bu yıl Fallout 76 için birkaç büyük güncelleme yayınlanacak (bu güncellemelerden biri Pitt temasıyla ilgili) ve 12 Nisan’da resmi bir Fallout evren serisinin yayınlanması planlanıyor, bu yüzden Fallout 5The Elder Scrolls VI‘den önce yayınlanmayacak.