Fallout 4 için Bethesda Game Studios’un en çok satılan DLC’si Far Harbor

Fallout 4 için Bethesda Game Studios’un en çok satılan DLC’si Far Harbor

Fallout franchise’nin popülaritesinin artmasıyla, Fallout serisinin ilk sezonu çıktığı için kullanıcı Timur222 LinkedIn profillerinde araştırma yapmaya karar verdi. Araştırma sırasında, Fallout ile ilgili birkaç ilginç bulgu buldu, Fallout 4 için mevcut olan DLC de dahil olmak üzere. Bethesda tarafından yayınlanan Far Harbor DLC’nin en çok satan ek içerik olduğu ve 60 kişilik bir ekibin 8 ay boyunca üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Ayrıca, Fallout 4’ün geliştirilmesinde 150’den fazla kişinin, Fallout 76’nın ise 330’dan fazla kişinin çalıştığı belirlendi. Şirketin son büyük çıkışı olan Starfield’de ise 550 kişi görev aldı.

2016 yılında Bethesda Game Studios tarafından yayınlanan Far Harbor ek paketinde, “Valentine” adlı yeni bir dedektif ajansıyla ilgili yeni hikaye çizgileri sizi bekliyor. Yüksek radyasyon seviyelerinden dolayı daha vahşi ve acımasız hale gelen gizemli Far Harbor adasında izini kaybetmiş bir kadını bulmanız gerekecek. Far Harbor, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen en büyük DLC’lerden biri olarak tanımlanıyor ve yeni görevler, yerleşimler, ölümcül yaratıklar, zindanlar ve çok daha fazlasını içeriyor.

Hatırlatmak gerekirse, 25 Nisan’da Fallout 4, PS5 ve Xbox Series S|X konsollarında 60 fps desteği ile güncelleme alacak.