Fallout 76 Battle Royale Modu Nuclear Winter Açıklandı

Fallout 76 Battle Royale Modu Nuclear Winter Açıklandı

Fallout 76 Nuclear Winter

Fallout 76 Nuclear Winter

Fallout 76, battle royale tredine katılan son oyun oldu. Bethesda‘nın E3 2019 brifingi sırasında, şirket çevrimiçi RPG için ücretsiz, 52 kişilik battle royale modu olan Nuclear Winter‘ı açıkladı ve bu hafta deneyebilirsiniz.

Eş-stüdyo müdürü Tom Mustain basın toplantısında yaptığı açıklamada, “F**k evet Fallout 76’ya bir battle royale ekledik” dedi. Nuclear Winter, 10-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek bir “sneak peek” etkinliği ile mevcut olacak. Bu aynı zamanda Fallout 76’nın ücretsiz bir deneme sürümünün mevcut olacağı zamandır.

Fallout 76 Nuclear Winter Oynanış Fragmanı

Fallout 76 Nuclear Winter, oyuncuların sadece biri ayakta kalana kadar savaşacakları 52 kişilik bir battle royale modudur. Gerçek Fallout tarzında, aynı zamanda nükleer bombalara da sahip olacak. Aşağıdaki videoda Fallout 76 Nuclear Winter modu için bir geliştirme günlüğü inceleyebilirsiniz.

Bethesda, E3 2019 basın toplantısı sırasında bir çok duyuru yaptı. Şirket ayrıca Fallout 76’nın insan NPC’lerini, diyalog ağaçlarını ve yeni bir ana arayışı ekleyen büyük Wastelanders genişlemesi hakkında daha fazla bilgi açıkladı.