Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncelleme

Fallout 76 Güncelleme

Bethesda’nın multiplayer RPG Fallout 76 için bir sonraki büyük yama yakında geliyor ve şimdi geliştirici Bethesda 4 Aralık güncellemesi için tam yama notlarını yayınladı.

Daha önce de duyurulduğu üzere, bu yama maksimum saklama kapasitesini 600’e çıkaracak. Güncelleme ayrıca Fallout 76 istemcisine ve sunucularına stabilite geliştirmeleri de getiriyor ve bu da genel olarak daha iyi bir deneyime yol açacaktır.

Denge değişiklikleri açısından Fallout 76 yaması patronların patron başına 2-4 parça düşürmesini sağlar (zorluk ve seviyeye bağlı olarak). Silah hasarı yüzde 20 artırıldı. Bu yüzden güncellemeyle daha güçlü hissedilecek gibi gözüküyor.

Hata düzeltmelerine gelince konsolda Bethesda, oyuncular oyun oynarken konsoldan çıkış yaptıkları zaman sonsuz bir yükleme ekranına yol açabilecek bir sorunu çözdü. Ve özellikle Xbox One’da, yama ekip davetleri ile ilgili belirli bir durum için bir çarpışma durumunu ele alır. Bu güncellemeye dahil edilen UI, Survival ve Perk değişiklikleri de vardır. Bethesda’nın web sitesinde yayınladığı gibi, tam yama notlarını burada görebilirsiniz.

Fallout 76 için 4 Aralık güncellemesi son olmayacak, Bethesda 11 Aralık için bir tane daha planlarken, geliştirici genel olarak oyunu yıllarca desteklemeyi planlıyor.