Fallout 76 Güncellemesi Bir Sürü Denge Değişiklikleri ve Hata Düzeltmeleri Getiriyor

Fallout 76 Güncellemesi Bir Sürü Denge Değişiklikleri ve Hata Düzeltmeleri Getiriyor

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, PS4, Xbox One ve PC’de Fallout 76 için başka bir güncelleme yayınladı. Geliştiricinin daha önce ayrıntılı olarak anlattığı gibi, bu yama öncelikle çeşitli denge ayarlarının yapılmasına ve çevrimiçi RPG‘de hala devam eden hataların ve diğer sorunların “büyük bir dalgasını” çözmeye odaklanır.

Bu sefer, yama PS4 ve Xbox One için yaklaşık 3,5 GB ve PC için 500 MB boyutundadır. Diğer değişikliklerin yanı sıra, Bethesda taşıma ağırlığı sınırını “karakterin mevcut maksimum taşıma ağırlığının 1.500 pound’u” ile sınırlandırdı. Yani eğer taşıma ağırlık sınırınız 210 pound ise, maksimum 1.710 olacaktır.

Bethesda yama notlarında, “Bu sınırlar, öncelikle oyun dünyasında çok fazla öğemiz olduğunda gerçekleşebilecek sunucuların düşük performans göstermesini engellemek için mevcuttur. Ayrıca oyun içi ekonomiyi düzenlemeye yardımcı olmada rol oynarlar. Oyunda sahip olduğumuz harika eşyaların daha fazlasına sahip olma arzusunu biliyoruz ve saklanma büyüklüğünü arttırmak da dahil olmak üzere çeşitli çözümler arıyoruz.” diye açıkladı.

Ek olarak, karakterinizin zaten öğrendiği ya da oluşturduğu tariflerin, planların ve taretlerin yanına “(Bilinen)” ve “(Sahip)” etiketleri eklendi. Vendors’un tarifi ve plan stokları artık artık rastgele değil ve bazı Vendors artık duvar setleri, güç konektörleri, kapılar, jeneratörler ve su temizleyicileri için ek planlar bulunduruyor.

Güncellemeyi tamamlayan, belirli Perks ve silahlar için yapılan bir çok değişiklik ve uzun bir hata düzeltmesi listesidir. Bu değişiklikler hakkında daha fazla bilgiyi buradan tam yama notlarında okuyabilirsiniz.

Bethesda’da, biri Survival PvP modu olan Fallout 76 için planlanan çok daha fazla güncellemesi ve yeni özellikleri var. Modun Mart ayında beta sürümünde piyasaya sürülmesi bekleniyor ve şu anda PvP‘nin oyunda karşılaştığı kısıtlamaları kaldırarak daha sıkı ve daha rekabetçi bir deneyim haline getirecek.