Fallout 76 Güncellemesi Taşıma Ağırlığını Artırıyor

Fallout 76 Güncellemesi Taşıma Ağırlığını Artırıyor

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, Fallout 76 için yamalar yayınlamaya devam ediyor. Maryland merkezli şirket, açık dünyadaki çevrimiçi nişancının önümüzdeki ay bir kez daha güncelleme alacağını açıkladı. 7 Mayıs’ta gelmesi planlanan Yama 9, yeni bir hizip getirecek ve eşya taşıma ağırlığını artıracak.

Yama, Appalachia’nın Pioneer Scouts’un bir mantrası olan Ever Upwards adını taşıyor. Hem yeni askerler hem de kıdemli üyeler açısından Pioneer Scouts sayıları Great War’ın etkileri nedeniyle azaldı. Bu nedenle, istekli olan herkes katılabilir. Pioneer Scout olmak için oyuncular tren istasyonlarını kontrol etmelidir.

Pioneer Scouts katılanlar, okçuluk, yemek yapmak, yüzmek ve daha fazlası gibi challenges görevlerini tamamlayarak rozet kazanabilirler. Bu rozetler Pioneer Scout satış otomatlarında C.A.M.P. öğeleri ve diğer çeşitli yağmalar ile değiştirilebilir. Possum rütbesine ulaşan oyuncuların ödülü daha sağlam rozetler ve ilk sırt çantasıdır.

Sırt çantaları, Ever Upwards yaması ile ilk kez ortaya çıkıyor. Bethesda, sırt çantasının taşıma ağırlığını ne kadar artıracağını belirtmedi. Bununla birlikte, taşıma kapasitelerinin arttırılması, hasar direnci, soğutma ünitesi ve daha fazlası gibi bir dizi hazır modla donatılabilirler. Bir sırt çantası tasarım örneği için aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.

Fallout 76 Sırt Çantaları

Fallout 76 Sırt Çantaları