Fallout 76 Güncellemesinin Survival Modu PvP’yi Çok Daha Yoğun Hale Getiriyor

Fallout 76 Güncellemesinin Survival Modu PvP’yi Çok Daha Yoğun Hale Getiriyor

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, Fallout 76‘nın Wild Appalachia genişlemesinin ikinci büyük güncellemesini yayınladı. Yama 7.5 şimdi PS4, Xbox One ve PC’de yayında ve uzun süredir beklenen Survival PvP modunu (bazı oyun değişiklikleriyle birlikte) çevrimiçi RPG‘ye getiriyor.

Belirtildiği gibi Survival, PvP‘nin tipik olarak Fallout 76’da karşılaştığı tüm kısıtlamaları kaldırarak daha rekabetçi bir PvP deneyimi sunar. Şimdi oyunu başlattığınızda, ya oyuna ya da Adventure moduna (standart Fallout 76 deneyimi) girme seçeneği sunulur. Hangisini seçtiğinize bakılmaksızın, hikaye ve içerik aynı kalacak ve ilerlemeniz modlar arasında devam edecek, ancak Survival’daki paylar çok daha yüksek olacaktır.

Özellikle, PvP karşılaşmaları Survival modunda daha fazla var. Diğer oyunculara özgürce saldırabileceksiniz ve Adventure’da olduğu gibi başkasını öldürdüğünüzden iki kat daha fazla Caps kazanacaksınız. Bununla birlikte, alıcı taraftaysanız tüm hurdanızı ve taşıdığınız yardım malzemelerinin rastgele bir çeşidini bırakacaksınız. Bethesda ayrıca “Seek Revenge” respawn seçeneğini kaldırdı, Caps’inizi katilinize ödül almak için harcayabileceksiniz, bu da onları diğer oyunculara “aranıyor” olarak gösterecek.

PvP’ye yapılan bu vurguyu belirtmek için, Bethesda bazı oyun öğelerini değiştirdi. En önemlisi, yalnızca CAMP’nizde veya Fallout 76’da veya tren istasyonlarında respawn olabileceksiniz. Geliştirici, PvP hasarını “silahların ellerinde daha da ölümcül hissetmesini sağlarken, başka bir ev sahibinin seni tek bir vuruşta bırakma olasılığını sınırladığını” söyledi.

Bethesda’nın internet sitesindeki 7.5 güncellemesinin tam yama notlarını buradan okuyabilirsiniz. Geliştirici, Fallout 76 için planlanan daha birçok güncellemeye sahip.