Fallout 76 Hatası Bir Oyuncuyu Yenilmez Yaptı

Fallout 76 Hatası Bir Oyuncuyu Yenilmez Yaptı

Fallout 76 Yenilmezlik Hatası

Fallout 76 Yenilmezlik Hatası

“Benim şu anda karakterim öldürülemez ve demek istediğim…gerçekten öldürülemez” Fallout 76 oyuncusu Brogadyn dün reddit’te bunları söyledi. Bir hata onları kesinlikle yenilmez kıldı, bu hayatta kalma oyunu kazanmak kesin bir yoldur.

Ama bu durum, Brogadyn’e de yapacak pek bir şey bırakmadı. Brogadyn, “Kendimi daha sıkıcı faaliyetlere sınırlamak zorunda kaldım. Çünkü keşif ya da PvP yönümün godmode tarafından mahvolmasını istemiyorum ve bir noktada can sıkıcı bir şey.” dedi.

Nukes veya ghouls tarafından zarar görmedikleri bazı ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Bethesda, ilk başta bu konuda yardım etmedi. Görünüşe göre bir tepki gösteriyor. Bir topluluk yöneticisi, daha fazla bilgi istemek için Reddit aracılığı ile temas kurdu. Ama bir oyuncunun, bu büyüklükte bir konuyla ilgilenmek için Reddit’e başvurması pek de güzel bir şey değil.

Fallout 76’nın lansmanları, oyuncular üçlü bir nuke düşürmediği ve sunucuyu kilitlemediği zamanlarda bile sorunlara yol açmıştı. Bu, bir Bethesda oyunu için geçerli bir süreç olsa da, sorunlar çok oyunculuğun şiddetlenmesine neden oldu. Eğer Brogadyn’nin oyunda ne yaptığı kısıtlanmıyorsa, bu yenilmezlik hatası oyunda karşılaştıkları oyuncuları etkileyecektir.